SPECIAL VAN NEWS OUTSIDE, IN SAMENWERKING MET HIPPISCH TWENTE

Concours afgelast, toch een krant

De mannen van Schroder: vanaf links vader Bernhard en zijn zoons Ben, Wim en Gerco met zijn paard Glock's Lausejunge

TUBBERGEN - Jumping Schröder Tubbergen is net als in 2020 afgelast, maar voor het evenement werd wel als gebruikelijk een speciale krant uitgegeven. Die werd ondertussen op 15.000 adressen binnen de gemeente Tubbergen bezorgd.

De uitgave is een productie van News Outside en de redactie en fotografie werden grotendeels verzorgd door Hippisch Twente. Op onze website zijn de meeste artikelen uit de krant terug te lezen in de vorm van een special, die vanaf vandaag de komende dagen wordt aangevuld en te lezen is in de linker kolom op onze hoofdpagina.

Op de voorpagina staat een foto van de broers Ben, Wim en Schröder van de BWG Stables samen met hun vader Bernhard, die nog altijd een actieve rol speelt op de fraaie accommodatie aan de Reutummerweg in Tubbergen.

In de krant zijn interviews te lezen met onder anderen Willem Greve en de andere oud-winnaars van de Grote Prijs van Tubbergen: Remco Been, Gert-Jan Bruggink en Marc Houtzager. Ook de broers Schröder zelf, ruiter en organisator Tom Brinkman, oud-voorzitter Gerruit Hendriksen en de vrijwilligers Gerda Brinkman en Leo Eppink komen aan het woord.

Veel leesplezier!

 

Meer Jumping Schröder

»
TUBBERGEN – Steven Veldhuis had zaterdagavond het laatste woord in de Huiskes-Kokkeler Grote Prijs van Tubbergen. De Haaksbergenaar was de laatste... (02-07-2022)
»
TUBBERGEN - Hij was zeventien toen hij naar Nederland kwam met de bedoeling er twee weken te trainen bij Angelique Hoorn in Wanneperveen. Acht jaar... (02-07-2022)
»
TUBBERGEN - Ze zijn de stille krachten achter hun mannen bij de BWG Stables. Op kantoor zorgen Evelien, Hilde en Vera Schröder ervoor dat Gerco en de... (01-07-2022)
»
TUBBERGEN - Ruim twee jaar geleden meldde een toen nog 22-jarige Ierse jongeling zich bij de BWG Stables van de broers Schröder om er in het kader... (30-06-2022)
»
TUBBERGEN - Ook voor Bas van der Aa is Jumping Schröder een soort thuiswedstrijd. Zijn eigen pas gerenoveerde accommodatie ligt in Albergen op... (30-06-2022)
»
TUBBERGEN – Het zag er woensdagavond lang naar uit dat Bas van der Aa de rubriek over 1,30 meter direct op tijd tijdens Jumping Schröder Tubbergen op... (29-06-2022)
»
TUBBERGEN - Tom Brinkman en Jesper Romp kwamen in 2014 als stalruiters van de BWG met het idee op de accommodatie van hun werkgevers een concours te... (29-06-2022)
»
Eric ten Cate verkeert in puike vorm. De ruiter uit Geesteren hoor je daarom bepaald niet klagen over de prestaties die hij de laatste tijd met zijn... (28-06-2022)
»
TUBBERGEN - De negende editie van Jumping Schröder Tubbergen mag zich in een dusdanig grote belangstelling van ruiters verheugen, dat de organisatie... (28-06-2022)
»
Geen enkel evenement kan zonder inbreng van een legertje vrijwilligers. Ook bij Jumping Schröder Tubbergen zijn de stille krachten goud waard. Gerda... (24-05-2021)
»
Gerrit Hendriksen vond het vorig jaar tijd worden voor een nieuwe preses van de Stichting Jumping Schröder Tubbergen, nadat hij sinds de start van... (23-05-2021)
»
Remco Been, Gert-Jan Bruggink en Marc Houtzager bewaren als oud-winnaars van de Grote Prijs tijdens Jumping Schröder mooie herinneringen aan het... (22-05-2021)
»
Als stalruiters van de BWG Stables opperden Tom Brinkman en Jesper Romp het idee om op de fraaie accommodatie in Tubbergen een heus springconcours te... (21-05-2021)
»
Willem Greve was in 2016 de eerste winnaar van de Grote Prijs tijdens Jumping Schröder Tubbergen en zegevierde twee jaar later opnieuw in het... (20-05-2021)
»
Voor de broers Ben, Wim en Gerco Schröder is het concours in hun eigen fraaie springtuin vooral een leuke onderbreking van hun normale werk. Ze... (19-05-2021)