OOK ZEGES VOOR BAS VAN DER AA EN BJORN EGBERINK

Kleine Grote Prijs voor Conor Drain

WIERDEN – In de schaduw van de Gote Prijs van Indoor Wierden zegevierde Conor Drain zaterdag in de hoofdrubriek van het CSI1 in manege De Vossenbos.

Met zijn achtjarige bruine ruin Fieldmaster (v. Numero Uno) troefde de Twentse Ier in de ‘Kleine’ Grote Prijs in een Twents onderonsje Willem Greve met de schimmelruin Gogo (v. VDL Zirocco Blue), Britt Wiefferink met de bruine merrie Esminka (v. Contador) en Remco Been met zijn zwarte merrie Fitou Eurocool’s Apple (v. Lexicon) af. Vincent Geerink werd zevende op zijn bruine ruin Beaumont, Hessel Hoekstra zevende met de donkerbruine ruin For Gold.

Bas van der Aa was met zijn pas zesjarige bruiine merrie Haraminka (v. Verdi TN) te sterk voor de rest van het veld in de rubriek voor de Small Tour over 1,25 meter met barrage. Op meer dan een seconde achterstand bleef Hessel Hoekstra steken op de vierde plek met zijn even oude zwarte hengst Hunter Fairy (v. Nabab de Reve). Jessie Wiefferink eindigde als vijfde met de schimmelmerrie My Lady 179. Remco Been reed met de bruine ruin Las Vegas naar plek zeven, Naomy Bonvanie sloot de proef met de bruine merrie Corona als negende af.

Bjorn Egberink (onderste foto) toonde zich oppermachtig in de finale van de klasse Z. Met Easy (v.Ultimo) bleef hij nummer twee Josta van Straaten met Hazelhorst i iets meer dan anderhalve seconde voor. Jarno Hesselink stuurde Fhera naar de derde plaats. Achter Manon van der Sluis met Double Dutch werd Hendrik Jan Schuttert vijfde met Galaxy.

Foto's Conor Drain met Fieldmaster en Bjorn Egberink met Easy © www.fototrailer.nl

Meer Springen

DONAUSCHINGEN – De broers Lucas en Wilton Porter vertolkten zondag glansrollen op de slotdag van het internationale concours in het Duitse... (19-08-2019)
STRZEGOM - De Nederlandse equipe bij de ponyruiters, met een sterke Mart IJland, eindigde vrijdag als vijfde in de landenwedstrijd van het Europees... (16-08-2019)
ERMELO – Willem Greve heeft donderdag de Blom Cup voor zevenjarige paarden gewonnen met Higway TN.   (16-08-2019)
TUBBERGEN – De twintigste editie van de Schröder Masterclass werd dinsdagavond een prooi voor Rob Schipper met zijn negen jaar oude bruine merrie... (13-08-2019)
DUBLIN – Gerco Schröder sloot zondag het CHIO Dublin af met een keurige zesde plaats in de rubriek over 1,45 meter op tijd. (12-08-2019)
TUBBERGEN - Daar waar het masterspringen op dinsdagavond altijd veel bezoekers trekt, staat tijdens de Schröder Masterclass tegenwoordig ook de... (11-08-2019)
VALKENSWAARD – Gerben Morsink kende zondag een prima afsluiting van het CSI Valkenswaard. (11-08-2019)
VALKENSWAARD – Gerben Morsink zegevierde zaterdag op knappe wijze in de rubriek voor zes- en zevenjarige paarden tijdens het CSI Valkenswaard. (11-08-2019)
DUBLIN – De springruiters van Oranje ontbreken in de finale van de strijd om de Longines Nations Cup. (09-08-2019)
TUBBERGEN -  De organisatie van de Schröder Masterclass mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen en wil dit feestje graag met haar bezoekers vieren. (07-08-2019)
OMMEN – Met een zevende plaats voor Gerben Morsink en een negende voor zijn nicht Veronique mocht de familie Morsink zondag van een geslaagde Grote... (04-08-2019)
OMMEN – Willem Greve reed zaterdag naar een letterlijk en figuurlijk formidabele zege in de rubriek over 1,50 op tijd voor de Big Tour van het CSI3... (03-08-2019)
OMMEN – Gerben Morsink tekende zaterdagavond tijdens het CSI3 Ommen voor een vorstelijke prestatie met het winnen van de proef voor de Longines... (02-08-2019)
ERMELO - Bondscoach Rob Ehrens heeft Willem Greve en Gerco Schröder opgeroepen om de kleuren van Oranje te verdedigen in de Ierse hoofdstad Dublin. (02-08-2019)
OMMEN – Josta van Straaten reed zaterdag met haar twaalfjarige bruine merrie Ciao Bella S (v. Triomphe de Muze) naar een fraaie overwinning in de... (02-08-2019)
OMMEN – Rob Schipper en Bas van der Aa waren donderdag met twee derde plaatsen de beste deelnemers uit de regio tijdens het CSI Ommen. (01-08-2019)
OMMEN –Een dag nadat Job Rothstegge in Heeten met Ivar KV kampioen van de Regio Overijssel werd in de klasse M, stond de combinatie alweer vooraan... (31-07-2019)
HEETEN – Steven Veldhuis toonde zich maandagavond superieur in de strijd om de springtitel van de Regio Overijssel. Met de achtjarige merrie Gammon... (30-07-2019)
HEETEN – De uitgestelde strijd om de regiotitel van Overijssel in de klasse Z kreeg maandagavond een ontknoping, waarbij éénhonderdste seconde... (29-07-2019)
HEETEN – Job en Ties Rothstegge uit Weerselo maakten er maandag in de klasse M van de strijd om de regiotitel springen in een mooi familiefeestje.... (29-07-2019)