GERCO SCHRÖDER ZEVENDE IN HOOFDNUMMER VAN CSI1* IN SLOWAKIJE  

GP Samorin voor Luciano Zandvliet

Luciano Zandvliet met Issey bij de prijsuitreiking.

SAMORIN - Luciano Zandvliet reed zondag met de tienjarige bruine merrie Issey (v. Dexter R) naar een mooie overwinning in de Grote Prijs van het CSI1* in het Slowaakse Samorin.

Gerco Schröder sloot de strijd om de Grote Prijs op het parcours over 1,40 meter met barrage als zevende af op de dertien jaar oude voshengst Glock’s Novellist (v. Carrera VDL).
Zandvliet, stalruiter bij Sander Geerink in Diepenheim, won zaterdag met de vosmerrie Nice Girl Dito ook al een proef over 1,10 meter voor vijfjarige paarden. Met Issey eindigde hij vrijdag als vijfde over 1,35 meter met twee fasen. Een dag later finishte hij in de finale van de Small Tour over 1,35 meter op tijd als zesde met de negenjarige schimmelruin Jetski EB. Donderdag werd hij met Nice Girl Dito vijfde in de rubriek over 1,10 meter bij de vijfjarige paarden.

Sander Geerink en Madée Schuttenbeld
Sander Geerink werd vrijdag vierde over 1,35 meter met de zevenjarige bruine hengst Laretto, waarmee hij donderdag over dezelfde hoogte achtste was geworden. Vrijdag noteerde hij een zevende plek in de wedstrijd over 1,30 meter met de negenjarige bruine hengst Jacobus S. Met de zevenjarige bruine hengst Let’s Go R werd Sander Geerink zondag derde over 1,30 meter bij de jonge paarden. Zijn rit met de zesjarige bruine hengst Zadoc Adelheid Z leverde zaterdag in dezelfde categorie over 1,20 meter een vijfde plaats op.

Madée Schuttenbeld mocht ook een aantal prijzen afhalen. Met haar vijftienjarige bruine ruin Piccolo R (v. Centauer Z) werd ze tweede en derde op parcoursen over 1,20 meter. Met de voshengst Bp Finn Mccool eindigde ze donderdag en in de finale van zondag als vierde over 1,15 meter bij de vijfjarige paarden.

Conor Drain en Gerben Morsink
Conor Drain eindigde zondag met zijn tienjarige schimmelruin Imagine (v. Cassini Gold) als tiende in de Grote Prijs van het CSI3* in het Duitse Redefin. Met de negenjarige bruine ruin Covehill Archie (v. Diamant de Semilly) finishte hij zaterdag als derde in de speedderby over 1,35 meter. In de finale van de ‘kleine tour’ bezette de in Tubbergen wonende Ier de achtste stek met de achtjarige vosmerrie Covehill Ellie May (v. Emerald).

Gerben Morsink werd vrijdag vierde op een parcours over 1,35 op tijd met zijn negenjarige vosmerrie Carina Z (v. Carthino Z) en negende over 1,40 meter op tijd met de tien jaar oude vosruin Carsey Z (v. Kannan). 

Meer Springen

»
GENT – Regina Leeuwen leverde zaterdag een puike prestatie door tweede te worden in de Grote Prijs van het CSI2* Flanders Horse Expo in Gent over 1,... (26-02-2024)
»
GOTENBURG – Willem Greve kan terugkijken op een prima geslaagd weekend in Gotenburg. De ruiter uit Markelo boekte twee zeges op Zweedse bodem,... (25-02-2024)
»
IJSSELMUIDEN – Vier van de vijf springtitels, die zaterdag te verdelen waren tijdens de kampioenschappen van de Regio Overijssel gingen in... (17-02-2024)
»
OLIVA – Alle vier leden van de familie Vos scoorden de afgelopen dagen minimaal één keer een plek in de top tien tijdens de tweede week van de... (17-02-2024)
»
MARIENHEEM – Frank Buitenhuis was dit weekend de meest opvallende ruiter tijdens het concours in manege Bartels in Mariënheem. De ruiter uit Holten... (12-02-2024)
»
Ruiters uit onze regio deden de afgelopen dagen prima mee tijdens buitenlandse concoursen in Vejer de la Frontera, Riesenbeck, Lier en Oliva. (11-02-2024)
»
AMBT DELDEN – Amke Bekhuis boekte zaterdag in Ambt-Delden haar tweede zege in een Grote Prijs over 1,40 meter binnen twee maanden. Nadat ze in... (04-02-2024)
»
DEN BOSCH - In de verkiezing Jumping Horse of the Year kreeg Eldorado van de Zeshoek-zoon Highway TN NOP veruit de meeste publieksstemmen. Het... (02-02-2024)
»
DEN BOSCH - Hij kwam, zag en overwon. De Stakkato Gold-zoon Stargos VDL was opnieuw onverslaanbaar met Hessel Hoekstra in het zadel. Met een barrage... (02-02-2024)
»
AMBT DELDEN – Steven Veldhuis was woensdag de meest succesvolle deelnemer op de eerste dag van  het concours van De Zeven Buurtschappen in De... (01-02-2024)
»
AMSTERDAM – Willem Greve werd zondagmiddag gehuldigd als beste ruiter van Jumping Amsterdam na tweede plaatsen in de kwalificatie voor de FEI... (28-01-2024)
»
AMSTERDAM – Willem Greve sloot zaterdag Jumping Amsterdam af met een fraaie tweede plaats in de Grote Prijs over 1,60 meter. Opmerkelijk was dat hij... (28-01-2024)
»
KRONENBERG – Bas van der Aa en Eric ten Cate reden vrijdag beiden in het voorste gelid mee tijdens het CSI De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg. (27-01-2024)
»
AMSTERDAM – Mart IJland beleefde een sterke ouverture van Jumping Amsterdam. De Hengeloër legde donderdag met zijn negenjarige bruine merrie Kerenia... (25-01-2024)
»
HELLENDOORN – Pim Mulder tekende donderdag en vrijdag met drie zeges voor een onvervalste trilogie tijdens het Winter Springen in manege ’t Oale... (22-01-2024)
»
ERMELO – Voor de topcombinaties uit de Olympische en Paralympische disciplines van de paardensport staat 2024 in het teken van de Spelen in Parijs.... (22-01-2024)
»
LIER – Mart IJland is prima op dreef tijdens het concours van De Azelhof in het Belgische Lier. De stalruiter van Willem Greve legde zaterdag met de... (20-01-2024)
»
SAASVELD – Robert Vos drukte de laatste al geregeld zijn neus aan het venster als hij op de rug van Cadillac Z aan concoursen deelnam. Vrijdag kon... (19-01-2024)
»
SAASVELD – Jeroen Dubbeldam verzorgde donderdag een mooie springles in de Ankerhal in Saasveld. Tijdens het concours van St. Hubertus bezette de... (18-01-2024)
»
MÜNSTER – Gerben Morsink was afgelopen weekend goed op dreef tijdens het toernooi om de Agravis Cup in Münster. De ruiter uit Enschede haalde twee... (15-01-2024)