Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek

Adres:
Oude Almeloseweg 20
Postcode:
7576 PE
Plaats:
Oldenzaal
Telefoon:
0541-512440
E-mailadres:

Het Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek beschikt over een prachtige accommodatie met een binnen- en een buitenmanege, een overdekte buitenmanege, een longeercirkel,een stapmolen en moderne paardenboxen voor de pension- en manegepaarden.

In onze gezellige foyer kunt u onder het genot van een versnapering de prestaties van de ruiters en de amazones in de verschillende rijbakken gadeslaan.

Wij verzorgen onder andere rijlessen, ruiterweken en buitenritten door het mooie landschap op en rond recreatiepark Het Hulsbeek. Tijdens de lessen en buitenritten wordt u vakkundig begeleid door ervaren instructrices en instructeurs.

U kunt bij ons uw ruiterpaspoort halen of uw paard laten africhten. Ook voor de in- en verkoop van paarden en pony's bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze shop vindt u allerlei spulletjes voor de verzorging van uw paard of pony. Verder verkopen wij ruiterkleding, caps en accessoires voor alle leeftijden en in alle maten. Artikelen, welke we niet op voorraad hebben, bestellen we uiteraard graag voor u. Voor hulp en deskundig advies bij uw aankoop kunt u altijd een beroep op ons doen.

Manege TRC Het Hulsbeek is aangesloten bij de FNRS, de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra.

De families Diepman en Willemsen heten u graag van harte welkom!