De Hazelhorst

Adres:
Ommerweg 74
Postcode:
7683 AZ
Plaats:
Den Ham
Telefoon:
0546-671266
E-mailadres:

De Hazelhorst ligt tussen Den Ham en Ommen, in de mooiste bossen van Overijssel. De Hazelhorst van de familie van Straaten is een combinatie van manegebedrijf, fokkerij en vakantieboerderij. De manege is aangesloten bij de FNRS (Federatie Nederlandse Rijscholen) en heeft vier sterren en het veiligheidscertificaat Stichting Veilige Paardensport. Dat staat voor veiligheid en kwaliteit.

De Hazelhorst is een door de KNHS erkend Talenten Trainings Centrum. Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht voor gerichte dressuur- en springinstructie en training. Op je eigen niveau, van manegeruiter tot wedstijdruiter. In kleine groepen of privéles. Tijdens de trainingslessen werken we aan je ontwikkeling als ruiter en aan de combinatie van ruiter met paard. Bij ons wordt alleen lesgegeven door gediplomeerde instructeurs.

De Hazelhorst houdt ieder jaar tijdens de schoolvakanties leerzame en gezellige ruiterkampen voor manege- en wedstrijdruiters. Kinderen die bij ons op kamp komen, krijgen gericht en op niveau spring- en dressuurles.

De familie Van Straaten houdt zich tevens intensief bezig met de fokkerij van sportpaarden. Ze maakt daarbij uitsluitend gebruik van de beste en bewezen merriestammen van het KWPN en het Holsteiner verband. Familieleden van de vaak jonge fokproducten van de familie Van Straaten lopen internationaal in de sport.
Bent u geïnteresseerd in de fokkerij van de familie Van Straaten? Klik dan door naar www.familievanstraaten.nl