LUCAS PORTER IN OLYMPIAHALLE DERDE IN ZWARE PROEF OVER 1,50 METER

Weerseloërs in top tien in München

MÜNCHEN – De vier deelnemers uit Weerselo tijdens CSI4 Indoor München kwamen allemaal met minimaal één klassering in de top tien thuis.

Het beste resultaat in de Olympiahalle kwam op naam van Lucas Porter. Met zijn twaalfjarige schimmelhengst C Hunter (op fo5to, v. Cassini II) was ook de Amerikaan niet opgewassen tegen de razendsnelle Tobias Meyer op de schimmelmerrie Queentina.
Annelies Vorsselmans noteerde eveneens een derde plek. Ze werd zondag derde in de finale voor achtjarige paarden met haar bruine merrie Madison (v. Indoctro), waarmee ze eerder in de week een proef op tijd als achtste afsloot. Ook daarin was Meyer de rapste, toen met Coupon.

Wilton Porter finishte twee keer als zevende. In een rubriek over 1,50 met barrage lukte hem dat met zijn twaalfjarige zwarte ruin Delinquent JX, waarmee hij vorige de Grote Prijs van het CSI Peelbergen won.
Wilton Porter werd vrijdag op een parcours over 1,45 meter op tijd al zevende met de twaalfjarige bruine ruin Caleto Cabana (v. San Patrignano Cassini). Hij verwees daarmee broer Lucas met C Hunter en mentor Jeroen Dubbeldam op diens elf jaar oude bruine ruin Oak Grove’s Carlyle naar de achtste en negende positie in de door Edward Levy met Drag du Buisson Z gewonnen proef.

Vincent Geerink
Vincent Geerink was in de tweede week van het CSI Peelbergen goed voor een tweede plaats in de rubriek over 1,20 en 1,30 meter voor zes- en zevenjarige paarden. Met de in 2013 geboren bruine ruin Ilot-Blue van Wegen (v. Plot Blue) moest hij alleen de veel snellere Braziliaan Thiago Ribas da Costa met Divine Andalouse voor zich dulden.

 

Meer Springen

OLDENZAAL - Paardrijden voor het goede doel. Dat is een perfecte combinatie tussen plezier en iets voor een ander betekenen. De organisatie van  het... (11-12-2019)
SAASVELD – Bas van der Aa heeft net als in 2017 de Equifirst Twente Cup veroverd. In Saasveld hield de ruiter uit Albergen zaterdag met Haraminka de... (08-12-2019)
SAASVELD – Mart IJland was zaterdag als eerste de beste in de strijd om de Equifirst Twente Cup in de klasse M. Met Issey (v. Dexter R) moest de... (07-12-2019)
SAASVELD - Voorafgaande aan de strijd om de Equifirst Twente Cup in de klasse Z/ZZ reden de ponyruiters zaterdag hun wedstrijden om de begeerde... (07-12-2019)
SAASVELD – De Equifirst Twente Cup in de klassen Z en ZZ in handicap komt zaterdagavond in andere handen. Titelhoudster Veronique Morsink ontbreekt... (07-12-2019)
SAASVELD – Met vier combinaties op een totaal van zeven waren de Twentse ruiters vrijdagavond in de meerderheid in de barrage tijdens de Grote Prijs... (06-12-2019)
VRAGENDER - Met de finaledag nog te gaan is Thiago Ribas da Costa nu al de man van het internationaal concours Jumping De Achterhoek. in Vragender.... (01-12-2019)
VRAGENDER – Ook Willem Greve (foto) slaagde er vrijdag niet in de Braziliaan Thiago Ribas da Costa van weer een superieure overwinning af te houden... (30-11-2019)
VRAGENDER – Remco Been was donderdag de beste Twentenaar in de belangrijkste rubriek van het CSI2 Jumping De Achterhoek. De Wierdenaar eindigde met... (28-11-2019)
VRAGENDER – Steven Veldhuis moest woensdag tijdens CSI2 Jumping De Achterhoek in de rubriek over 1,35 meter op tijd alleen zijn meerdere erkennen in... (28-11-2019)
VRAGENDER – Sven Peters (foto boven) legde zaterdag beslag op de vijfde plaats in de Grote Prijs voor deelnemers tot 25 jaar over 1,45 meter tijdens... (25-11-2019)
KROONENBERG – Wilton Porter (op archieffoto) greep zondag de hoofdprijs in de afsluitende rubriek van de eerste week van het concours hippique in... (17-11-2019)
AMBT DELDEN – Steven Veldhuis zou zaterdag eigenlijk naar manage De Hoffmeijer gaan om naar de verrichtingen van onder anderen zijn zoon Stef te... (11-11-2019)
MAASTRICHT – Frank Schuttert hield zondag het hoofd koel en hanteerde een zo strak tempo, dat niemand van de concurrentie hem de baas bleef in de... (10-11-2019)
MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor... (10-11-2019)
MAASTRICHT – Gerco Schröder legde vrijdagavond met zijn zestienjarige schimmelruin Cognac Champblanc (v. Clearway) beslag op de zesde plaats in de... (09-11-2019)
ENSCHEDE – Jeroen Dubbeldam was vorige week de hoofdpersoon tijdens de eerste editie van het Twents Theatercollege in de Kleine Willem in Enschede.... (07-11-2019)
WIERDEN – Na zijn winst in de finale van de Medium Tour op vrijdag pakte Remco Been zaterdagavond ook de Grote Prijs tijdens CSI2 Indoor Wierden.   (03-11-2019)
WIERDEN – Remco Been bevestigde vrijdag zijn glanzende vorm van de laatste weken. Minder dan twee weken na zijn fraaie triomf op Holland van de... (01-11-2019)
WIERDEN – Bas van der Aa (op archieffoto) tekende donderdag voor een van de twee Nederlandse zeges tijdens Indoor Wierden. (31-10-2019)