LUCAS PORTER IN OLYMPIAHALLE DERDE IN ZWARE PROEF OVER 1,50 METER

Weerseloërs in top tien in München

MÜNCHEN – De vier deelnemers uit Weerselo tijdens CSI4 Indoor München kwamen allemaal met minimaal één klassering in de top tien thuis.

Het beste resultaat in de Olympiahalle kwam op naam van Lucas Porter. Met zijn twaalfjarige schimmelhengst C Hunter (op fo5to, v. Cassini II) was ook de Amerikaan niet opgewassen tegen de razendsnelle Tobias Meyer op de schimmelmerrie Queentina.
Annelies Vorsselmans noteerde eveneens een derde plek. Ze werd zondag derde in de finale voor achtjarige paarden met haar bruine merrie Madison (v. Indoctro), waarmee ze eerder in de week een proef op tijd als achtste afsloot. Ook daarin was Meyer de rapste, toen met Coupon.

Wilton Porter finishte twee keer als zevende. In een rubriek over 1,50 met barrage lukte hem dat met zijn twaalfjarige zwarte ruin Delinquent JX, waarmee hij vorige de Grote Prijs van het CSI Peelbergen won.
Wilton Porter werd vrijdag op een parcours over 1,45 meter op tijd al zevende met de twaalfjarige bruine ruin Caleto Cabana (v. San Patrignano Cassini). Hij verwees daarmee broer Lucas met C Hunter en mentor Jeroen Dubbeldam op diens elf jaar oude bruine ruin Oak Grove’s Carlyle naar de achtste en negende positie in de door Edward Levy met Drag du Buisson Z gewonnen proef.

Vincent Geerink
Vincent Geerink was in de tweede week van het CSI Peelbergen goed voor een tweede plaats in de rubriek over 1,20 en 1,30 meter voor zes- en zevenjarige paarden. Met de in 2013 geboren bruine ruin Ilot-Blue van Wegen (v. Plot Blue) moest hij alleen de veel snellere Braziliaan Thiago Ribas da Costa met Divine Andalouse voor zich dulden.

 

Meer Springen

KRONENBERG – Jeroen Dubbeldam verzekerde zich zondag op het hippisch centrum De Peelbergen net als een jaar eerder in Mierlo van de bronzen medaille... (09-08-2020)
KRONENBERG – Amber van Marle kreeg zondagmiddag ondanks een vierde plaats in het eindklassement toch brons omgehangen na het NK springen voor... (09-08-2020)
KRONENBERG – Thijmen Vos is er tijdens het nationaal kampioenschap springen voor children niet in geslaagd zijn kansen op een medaille te verzilveren... (08-08-2020)
KRONENBERG – Willem Greve en Jeroen Dubbeldam nestelden zich vrijdag dankzij opnieuw een foutloze rit keurig in de kopgroep tijdens de strijd om het... (07-08-2020)
KRONENBERG – Amber van Marle en Madee Schuttenbeld beleefden een prima tweede dag van de strijd om het NK springen voor junioren. Door foutloze... (07-08-2020)
KRONENBERG- Het lijkt bijna een gewoonte van hem te worden: Gerben Morsink begon donderdag net als in voorgaande jaren prima aan de strijd om het... (06-08-2020)
ERMELO - De begin oktober geplande finale van de Longines FEI Nations Cup™ gaat vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus niet door. Dat besluit... (06-08-2020)
BONHEIDEN – Willem Greve sloot zondag de Grote Prijs van het CSI2 Bonheiden af op de tiende plaats. (02-08-2020)
WIERDEN – Het CSI2 Outdoor Wierden krijgt toch twee rubrieken, die meetellen voor de Longines FEI Ranking. De organisatie is erin geslaagd voldoende... (29-07-2020)
KRONENBERG/LIER - De beste regionale klassering tijdens de eerste springweek van de Summer Tour op De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg kwam dit... (26-07-2020)
KRONENBERG – Met twee vierde plaatsen en een negende positie begon Eric ten Cate (op archieffoto) donderdag prima aan de Summer Tour van het CSI De... (23-07-2020)
OPGLABBEEK – Regionale ruiters weerden zich afgelopen weekend verdienstelijk tijdens het concours op het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek. (20-07-2020)
DIEPENHEIM – My Relander (foto) vertolkte dinsdag de hoofdrol in wat je met een beetje fantasie een thuiswedstrijd voor de voor Estland uitkomende... (15-07-2020)
ALMELO – Bas van der Aa kan terugkijken op een geslaagd weekend. De Albergenaar deed zaterdag een forse greep in de prijzenpot tijdens het concours... (13-07-2020)
WIERDEN – Het kost Sander Geerink ogenschijnlijk niet of nauwelijks moeite om zijn paarden tijdens de coronacrisis prima in vorm te houden. De ruiter... (08-07-2020)
CIEKOCINKO - Fabienne Roelofsen leverde donderdag een puike prestatie tijdens de Baltica Spring Tour in het Poolse Ciekocinko Met haar negenjarige... (02-07-2020)
WIERDEN –Met een vertraging van tien weken worden het Dutch Youngster Festival (DYF) en Outdoor Wierden 2020 alsnog verreden. (01-07-2020)
CIEKOCINKO – Remco Been reed de afgelopen dagen prima vooraan mee tijdens de Baltica Spring Tour in het Poolse Ciekocinko. Het leverde de Wierdenaar... (29-06-2020)
GEESTEREN – Het Erve Maathuis in Geesteren was dit weekend drie dagen lang het domein van de springruiters. PSV Sint Joris bood er de gelegenheid... (28-06-2020)
ERMELO - Met de versoepeling van de coronamaatregelen is er ook ruimte gekomen om het Nederlands kampioenschap voor de springruiters alsnog te laten... (26-06-2020)