STEVEN VELDHUIS PAKT ENIGE TWENTSE ZEGE BIJ ROELOFSEN WINTER CLASSICS IN IJSSELMUIDEN

Tweede en derde plek Conor Drain 

Conor Drain met Shanroe Barney. Foto © www.fototrailer.nl

IJSSELMUIDEN – Conor Drain legde zaterdag beslag op de tweede plaats in de Grote Prijs van IIsselmuiden. Met Dialetto moest hij op het parcours over 1,45 meter in het kader van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics alleen Michael Greeve op Guan JB voor zich dulden.

Greeve was 1,27 seconde sneller dan Drain, die op zijn  beurt viertiende rapper was dan Annelies Vorsselmans met Chinchester. Achter Albert Zoer met Heechhiems Cancun VDM werd Bas van der Aa vijfde met Häkkinen N en zesde met Isla Ibiza. De plekken zeven tot en met negen waren voor achtereenvolgens Nano Healy met Chappeau, Hessel Hoekstra met Icoon VDL en Fabiënne Roelofsen met Roelofsen Horsetrucks Eldorado S.

Conor Drain finishte als derde in de rubriek over 1,40 meter met Shanroe Barney. De Engelsen James Robert Billington met Golden Boy en Jake Hunter met Jarcobond gingen hem voor. Achter Pim Mulder met Memphis Z eindigde Jeroen Dubbeldam met Kennedy Z als vijfde. Henri Stegeman werd met Ficardi B als negende in de uitslag genoteerd.

Annelies Vorsselmans sloot de klasse over 1,35 meter als derde af met Fresca. Jake Hunter won met Liscarrow, Albert Zoer als tweede met Isa Tella. 

De enige Twentse zege in IJsselmuiden kwam op naam van Steven Veldhuis (rechts), die met Iregina zegevierde in de rubriek over 1,30 meter. De Haaksbergenaar verwees Jan Diepman met Honnarissa naar de tweede plek. Frank Buitenhuis voerde een drietal regioruiters aan in de strijd om de derde positie. Met Ivory was hij sneller dan Robert Vos met Gem Flow Z en Hessel Hoekstra met Jackpot.

Meer Springen

LIER – Jeroen Dubbeldam sloot zondag de Grote Prijs bij het CSI2 van De Azelhof in Lier met zijn dertienjarige bruine ruin Oak Grove’s Carlyle als... (24-01-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam was zowel vrijdag als zaterdag dichtbij een zege in het hippisch centrum De Azelhof tijdens het CSI2 in het Belgische Lier. (24-01-2021)
LIER – Steven Veldhuis reed donderdag drie keer de top tien binnen bij het concours van De Azelhof in het Belgische Lier. (22-01-2021)
SALZBURG – Hessel Hoekstra voltooide zaterdag tijdens het Amadeus Indoor in het Oostenrijkse Salzburg zijn trilogie. De eerste prijs in de finale van... (18-01-2021)
SALZBURG – Remco Been kwam vrijdag precies een halve seconde te laat door de finish om de hoofdrubriek van de dag voor zich op te kunnen eisen... (16-01-2021)
OPGLABBEEK - Willem Greve heeft ook in het tweede weekend van het nieuwjaarconcours in het Belgische Opglabbeek alweer een zege te pakken. De... (15-01-2021)
ERMELO - De Stichting Nederlands Olympiade Paard (NOP) is er ook voor komend jaar, tot aan de Olympische Spelen van Tokio, in geslaagd diverse... (30-12-2020)
LIER – Hessel Hoekstra (op archieffoto) was zowel woensdag als donderdag dichtbij een overwinning tijdens het CSI in het Belgische Lier. Op beide... (18-12-2020)
OPGLABBEEK – Remco Been heeft het naar zijn zin in het Belgische Opglabbeek. Na een dubbele zege op donderdag bij de jonge paarden sloeg hij vrijdag... (11-12-2020)
LIER – Jeroen Dubbeldam was zondag dichtbij de zege in de Grote Prijs van het CSI2 over 1,45 meter in Lier. Met zijn twaalfjarige bruine ruin Oak... (22-11-2020)
OPGLABBEEK – Meike Zwartjens kan terugkijken op een sportief zeer geslaagd weekend in het Belgische Opglabbeek. De jonge amazone uit Raalte reed... (16-11-2020)
SAASVELD – Ook de strijd om de Twente Cup voor springruiters wordt dit jaar niet voortgezet. De twee resterende wedstrijden voor de voorselectie in... (03-11-2020)
OPGLABBEEK – Jeroen Dubbeldam eindigde zondag als derde in de Grote Prijs van het CSI3 Opglabbeek. (01-11-2020)
OPGLABBEEK -  Lucas Porter was zaterdag iedereen de baas in de rubriek over 1,40 meter op tijd tijdens het CSI in het Belgische Opglabbeek. (01-11-2020)
OLDENBURG – Gerco Schröder boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI in het Duitse Oldenburg. De Tubbergenaar was de sterkste in de toprubriek... (30-10-2020)
MICHALOWICE – Sander Geerink presteerde afgelopen week prima in de derde en laatste week tijdens het internationale concours hippique in het Poolse... (18-10-2020)
WIERDEN – De 43ste editie van Indoor Wierden gaat niet door. De organiserende vereniging Eschruiters heeft dit zaterdag besloten vanwege het... (18-10-2020)
ENSCHEDE – Meer dan ooit is de paardensport voor Marjolein Heuvelmans een hobby, waarin ze ontspanning vindt als uitlaatklep voor haar dagelijkse... (09-10-2020)
OLIVA – Willem Greve legde vrijdag met zijn tienjarige donkere ruin Faro (v. Calvaro FC) beslag op een keurige derde plaats in de rubriek met twee... (09-10-2020)
SAASVELD – Als de uitslagen van het springen in de Ankerhal te Saasveld (SAS) van woensdag een voorteken zijn, kunnen liefhebbers van de paardenport... (08-10-2020)