STEVEN VELDHUIS PAKT ENIGE TWENTSE ZEGE BIJ ROELOFSEN WINTER CLASSICS IN IJSSELMUIDEN

Tweede en derde plek Conor Drain 

Conor Drain met Shanroe Barney. Foto © www.fototrailer.nl

IJSSELMUIDEN – Conor Drain legde zaterdag beslag op de tweede plaats in de Grote Prijs van IIsselmuiden. Met Dialetto moest hij op het parcours over 1,45 meter in het kader van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics alleen Michael Greeve op Guan JB voor zich dulden.

Greeve was 1,27 seconde sneller dan Drain, die op zijn  beurt viertiende rapper was dan Annelies Vorsselmans met Chinchester. Achter Albert Zoer met Heechhiems Cancun VDM werd Bas van der Aa vijfde met Häkkinen N en zesde met Isla Ibiza. De plekken zeven tot en met negen waren voor achtereenvolgens Nano Healy met Chappeau, Hessel Hoekstra met Icoon VDL en Fabiënne Roelofsen met Roelofsen Horsetrucks Eldorado S.

Conor Drain finishte als derde in de rubriek over 1,40 meter met Shanroe Barney. De Engelsen James Robert Billington met Golden Boy en Jake Hunter met Jarcobond gingen hem voor. Achter Pim Mulder met Memphis Z eindigde Jeroen Dubbeldam met Kennedy Z als vijfde. Henri Stegeman werd met Ficardi B als negende in de uitslag genoteerd.

Annelies Vorsselmans sloot de klasse over 1,35 meter als derde af met Fresca. Jake Hunter won met Liscarrow, Albert Zoer als tweede met Isa Tella. 

De enige Twentse zege in IJsselmuiden kwam op naam van Steven Veldhuis (rechts), die met Iregina zegevierde in de rubriek over 1,30 meter. De Haaksbergenaar verwees Jan Diepman met Honnarissa naar de tweede plek. Frank Buitenhuis voerde een drietal regioruiters aan in de strijd om de derde positie. Met Ivory was hij sneller dan Robert Vos met Gem Flow Z en Hessel Hoekstra met Jackpot.

Meer Springen

MICHALOWICE – Sander Geerink presteerde afgelopen week prima in de derde en laatste week tijdens het internationale concours hippique in het Poolse... (18-10-2020)
WIERDEN – De 43ste editie van Indoor Wierden gaat niet door. De organiserende vereniging Eschruiters heeft dit zaterdag besloten vanwege het... (18-10-2020)
ENSCHEDE – Meer dan ooit is de paardensport voor Marjolein Heuvelmans een hobby, waarin ze ontspanning vindt als uitlaatklep voor haar dagelijkse... (09-10-2020)
OLIVA – Willem Greve legde vrijdag met zijn tienjarige donkere ruin Faro (v. Calvaro FC) beslag op een keurige derde plaats in de rubriek met twee... (09-10-2020)
SAASVELD – Als de uitslagen van het springen in de Ankerhal te Saasveld (SAS) van woensdag een voorteken zijn, kunnen liefhebbers van de paardenport... (08-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
VALENCIA – Remco Been en Willem Greve boekten zaterdag allebei een fraaie zege tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Valencia. (03-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af precies twintig jaar nadat hij met de eigenzinnige schimmel De Sjiem historie schreef met het winnen van de Olympische... (01-10-2020)
MARIËNHEEM – Precies twintig jaar nadat hij in Sydney met De Sjiem goud veroverde tijdens de Olympische Spelen, stond Jeroen Dubbeldam opnieuw... (01-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af twintig jaar nadat Jeroen Dubbeldam met zijn bij leven al legendarische schimmel De Sjiem in Sydney als debutant een... (01-10-2020)
MARIENHEEM – Frank Buitenhuis reed zich behoorlijk in de kijker op de eerste dag van Nationaal Indoor Salland. De Holtenaar was dinsdag goed voor... (30-09-2020)
DELDENERBROEK – De twee paarden, die Sjaak Sleiderink reed voor het Sportpaardenfonds Nederland (SFN II) zetten hun loopbaan voort onder het zadel... (29-09-2020)
LIER – Eric ten Cate legde zondag met zijn zevenjarige bruine ruin Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) beslag op de derde plaats in de Grote Prijs van... (27-09-2020)
LIER – Gerben Morsink deed ook vrijdag en zaterdag weer vooraan mee tijdens het concours hippique in het Belgische Lier. (26-09-2020)
LIER – Gerben Morsink heeft kennelijk weinig moeite om tijdens een concours hippique in het goede ritme te komen. Net als twee weken eerder in... (24-09-2020)
ALBERGEN – De achtjarige Haraminka (v. Verdi TN) verhuist naar Mexico. Met de bruine merrie veroverde Bas van der Aa in 2020 de Equifirst Twente Cup. (22-09-2020)