HAAKSBERGENAAR BOEKT OOK SUCCES MET INSTALLERA RS IN OPGLABBEEK

Steven Veldhuis naar derde zege

Foto Steven Veldhuis met Installera Balia RS © Ashley Claus

OPGLABBEEK – Steven Veldhuis heeft al zijn derde zege in het Belgische Opglabbeek te pakken. Hij won zaterdag op superieure de rubriek over 1,25 meter met zijn achtjarige vosmerrie Installera Balia RS (v. Emerald x Germus R), waarmee hij vrijdag op een parcours over dezelfde hoogte al derde was geworden.

Mart IJland sloot beide proeven af met een keurige plek in de top tien. Vrijdag werd hij zesde met de zevenjarige bruine merrie Joyful Power (v. Action Breaker), zaterdag zevende.

Steven Veldhuis pakte zaterdag ook nog een tweede en een derde prijs. Met de tienjarige schimmelruin Gezellig (v. Wietvot) was hij de directe achtervolger van winnares Noëlle van der Velde op Haricots Verts.in de rubriek over 1,35 meter op tijd, waarin Pia-Luise Aufrecht als zevende eindigde met de tienjarige bruine merrie Daria Z (v. Diamant de Semilly. Op het parcours over 1,30 meter op tijd voor zeven- en achtjarige paarden eindigde Veldhuis als derde met zijn zeven jaar jonge bruine hengst Je Suis Equis Tame (v. Qlassic Bois Margot).

Steven Veldhuis was donderdag de onbetwiste uitblinker op de eerste dag van het CSI in het Belgische Opglabbeek. De Haaksbergenaar sloot in hippisch centrum De Azelhof twee rubrieken als winnaar af. Veldhuis zegevierde met Je Suis Equus Tame in de proef over 1,30/1,35 meter voor zeven- en achtjarige paarden. Met Gezellig schreef hij daarna ook de proef over 1,30 over twee fasen op zijn naam. Achter de Britse Nicole Pavitt met Idanibur eindigde Demi Dijks met zijn elf jaar oude schimmelmerrie Waylotte Ddh als derde.

Onderste foto van Steven Veldhuis met Je Suis Equus Tame © www.fototrailer.nl

Meer Springen

DIEPENHEIM – Peter Geerink bewaart louter mooie herinneringen aan zijn voormalige toppaard Heartbreaker (v. Nimerdor x Silvano). De al bij zijn leven... (12-04-2021)
GEESTEREN – HET CSIO/CDI Twente in Geesteren vindt ook dit jaar geen doorgang. De organisatie heeft de internationale paardensportfederatie FEI op de... (09-04-2021)
TUBBERGEN – Jumping Schröder Tubbergen, dat op de agenda stond voor 18 tot en met 24 mei, wordt uitgesteld. Het bestuur van het evenement heeft... (15-03-2021)
ERMELO - Het Nederlands kampioenschap voor springruiters van TeamNL dat in april op de wedstrijdkalender stond, gaat niet door. Door de huidige... (09-03-2021)
VEJER – De Sunshine Tour in Vejer de la Frontera is vrijdag abrupt afgebroken, nadat bij een tweede paard neurologische vermoedens van het EHV-1... (05-03-2021)
VEJER – Ook Gerco Schroder maakt zich op om zo snel mogelijk huiswaarts te keren, nu na Valencia mogelijk ook in het Spaanse Vejer de la Frontera een... (05-03-2021)
VEJER DE LA FRONTERA – De Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera wordt komende zondag, drie weken eerder dan de bedoeling was, afgesloten... (04-03-2021)
VEJER DE LA FRONTERA – Willem Greve sloot zaterdag de rubriek over 1,50 meter met barrage tijdens de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la... (01-03-2021)
POZNAN – Hessel Hoekstra kan terugkijken op een uiterst geslaagd uitstapje naar het Poolse Poznan. Tijdens de Cavaliada Wintertour reed de stalruiter... (23-02-2021)
DEN BOSCH - Bondscoach Rob Ehrens heeft Willem Greve en Jeroen Dubbeldam opgenomen in zijn groep van ruiters, die van 12 tot en met 14 maart... (20-02-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam en zijn dertienjarige bruine ruin Oak Grove’s Carlyle komen steeds beter in vorm. Vrijdag was de combinatie goed voor de zege... (19-02-2021)
LIER/VEJER - Enkele ruiters uit de regio waren afgelopen weekend actief in het Belgische Lier. Op de accommodatie van De Azelhof leverde Madée... (15-02-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam sloot zondag de Grote Prijs bij het CSI2 van De Azelhof in Lier met zijn dertienjarige bruine ruin Oak Grove’s Carlyle als... (24-01-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam was zowel vrijdag als zaterdag dichtbij een zege in het hippisch centrum De Azelhof tijdens het CSI2 in het Belgische Lier. (24-01-2021)
LIER – Steven Veldhuis reed donderdag drie keer de top tien binnen bij het concours van De Azelhof in het Belgische Lier. (22-01-2021)
SALZBURG – Hessel Hoekstra voltooide zaterdag tijdens het Amadeus Indoor in het Oostenrijkse Salzburg zijn trilogie. De eerste prijs in de finale van... (18-01-2021)
SALZBURG – Remco Been kwam vrijdag precies een halve seconde te laat door de finish om de hoofdrubriek van de dag voor zich op te kunnen eisen... (16-01-2021)
OPGLABBEEK - Willem Greve heeft ook in het tweede weekend van het nieuwjaarconcours in het Belgische Opglabbeek alweer een zege te pakken. De... (15-01-2021)
ERMELO - De Stichting Nederlands Olympiade Paard (NOP) is er ook voor komend jaar, tot aan de Olympische Spelen van Tokio, in geslaagd diverse... (30-12-2020)
LIER – Hessel Hoekstra (op archieffoto) was zowel woensdag als donderdag dichtbij een overwinning tijdens het CSI in het Belgische Lier. Op beide... (18-12-2020)