OOK ZEGES ROB WIEFFERINK EN ELISA VAN DER CRAATS

Sanne Dokman verrast concurrentie

GEESTEREN – Sanne Dokman verschalkte vrijdag de complete concurrentie in de klasse Z/ZZ tijdens Hippisch Geesteren. Met Evita reed de jonge amazone knap naar de winst op het parcours over twee fasen. Rob Wieffferink (twee fasen) en Elisa van de Craats (direct op tijd) grepen de zeges in de klasse Z.

 

 

Jan Diepman reed in alle drie proeven naar een of meer podiumplekken. Over twee fasen in de klasse Z eindigde hij met Gidon als tweede en met Honnarissa als derde, in de wedstrijd tegen de klok boekte hij dezelfde klasseringen met Heavy Pilot en Favorite. Met het laatste paard eiste hij ook nog eens de tweede plek op in de gecombineerde klasse Z/ZZ.

In de klasse M gingen de overwinningen naar Lammie Teunissen en Renate Beuving. Demi Reuvekamp heerste met Zadonis in de klasse L, waarin ze beide proeven won. In de klasse B won Britt Schaper de rubriek op stijl en Chantal Vos direct op tijd.

UITSLAGEN HIPPISCH GEESTEREN

Klasse Z/ZZ - Twee fasen speciaal
1 Sanne Dokman met Evita
2 Jan Diepman met Favorite
3 Elisa van de Craats met Calico Z
4 Lysanne Kruizinga met Erunella D

Klasse Z - Twee fasen speciaal
1 Rob Wiefferink met Ghianula a
2 Jan Diepman met Gidon
3 Jan Diepman met Honnarissa
4 Daan van Geel met Hulde G
5 Niels Nanning met Fanlac N

Klasse Z - Direct op tijd
1 Elisa van de Craats met Calico Z
2 Jan Diepman met Heavy Plot
3 Jan Diepman met Favorite
4 Caroline Müller met Helena
5 Thomas Krone met Getway

Klasse M – Twee fasen speciaal
1 Lammie Teunissen met De Boer-Horsetrucks High Five
2 Renate Beuving met Isadena B
3 Ties Rothstegge met Hamelton A
3 Stijn Roelink met Silverstone

Klasse M - Direct op tijd
1 Renate Beuving met Isadena B
2 Renate Beuving met Hevolda
3 Joukje Laarman met Enterprice

Klasse L – Twee fasen special
1 Demi Reuvekamp met Zadonis
2 Esmay Schaftenaar met Just Guidam's Finest
3 Ties Rothstegge met Joey A

Klasse L - Direct op tijd
1 Demi Reuvekamp met Zadonis
2 Marije Zomer met Adonja
3 Noëlle in het Veld met Ciros

Klasse B – Op stijl
1 Britt Schaper met Bad Boy
2 Jose Van Lente Van Dalfsen met I'm Dutch
3 Britt Schaper met Miss Universe van Dorperheid

Klasse B- Direct op tijd
1 Chantal Vos met Cascais CP Z
2 Britt Schaper met Bad Boy
3 Boudewijn Koekkoek met Totilas

Foto Sanne Dokman met Evita © Loes Wielheesen/Met Pit Mediaproductie
 

Meer Springen

ERMELO - Het weer opstarten van de concoursen in Duitsland heeft Wesley Mulder doen bewegen contact op te nemen met de KNHS om te vragen of ook... (12-05-2020)
HULSEN - Don Willemsen heeft vorige week afscheid genomen van zijn talentvolle zevenjarige merrie Corazon (v. Cormint x Call him Crack). De nieuwe... (30-04-2020)
DEN BOSCH – The Dutch Masters, het vroegere Indoor Brabant, speelt zich dit weekend af zonder publiek. Dit heeft de organisatie woensdag besloten... (11-03-2020)
KRONENBERG - De laatste competitiewedstrijd van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie in Kronenberg leverde Britt Wiefferink bij de young riders en... (09-03-2020)
BRAUNSCHWEIG – Annelies Vorsselmans tekende tijdens de Löwen Classics in Braunschweig voor een opmerkelijke serie resultaten. Ze werd drie dagen... (08-03-2020)
HERNING – Koen Kerbert (foto) leverde dit weekend enkele prima prestaties tijdens wedstrijden in het Deense Herning. De Enschedeër reed drie keer de... (08-03-2020)
BATHMEN – Sander Geerink hoefde vrijdagavond in de strijd om de Grote Prijs van Bathmen over 1,40 meter alleen zijn meerdere te erkennen in winnaar... (07-03-2020)
BATHMEN – Eric ten Cate houdt er wel van een derby te rijden. Het bleek woensdag maar weer eens tijdens Bathmen te Paard, waar de ruiter uit... (06-03-2020)
KRONENBERG – Vier weken na zijn fraaie winst in de strijd om de VHO Trofee tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch boekte Willem Greve zondag opnieuw... (01-03-2020)
KRONENBERG – Annelies Vorsselmans is prima op dreef in de tweede week van de Februari Tour in manage De Peelbergen te Kronenberg. De amazone uit... (01-03-2020)
SAASVELD – Aileen  Menneken en Nuri Dijks waren woensdag het meest succesvol in de zwaarste klassen tijdens de meest recente midweekse aflevering van... (28-02-2020)
WIERDEN – Koen Westendorp ging in de vierde wedstrijd van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 op herhaling. Westendorp pakte na Exloo met Helsinki... (25-02-2020)
AMBT DELDEN – Lieke Reinders-Ophof (foto boven) veroverde zaterdag in de klasse Z de springtitel van de Regio Overijssel. Het was er een met een... (15-02-2020)
GEESTEREN – Behalve de halve finale van de Longines EEF Series en de Grand Prix Sales voor spring- en dressuurveulens voegt CSI Twente van woensdag 1... (11-02-2020)
KRONENBERG – Fabiënne Roelofsen (foto) beleefde zondag met de elfjarige ruin Roelofsen Horse Trucks Eldorado (v. Diarado) een fraai debuut op drie... (09-02-2020)
SAASVELD – Bas van der Aa was zaterdag met twee paarden prima vertegenwoordigd in de barrage van de strijd om de Grote Prijs van St. Hubertus in de... (09-02-2020)
KRONENBERG – Slechts vijfhonderdste seconde kwam Remco Been vrijdag tekort voor de zege in de rubriek over 1,50 meter met barrage tijdens het CSI3 De... (08-02-2020)
KRONENBERG – Gerco Schröder reed donderdag naar een keurige vierde plaats in de zwaarste rubriek van de dag tijdens het concours hippique in De... (06-02-2020)
HALLE – Noëlle en Chloë in het Veld veroverden onlangs in Saasveld allebei een titel van Kring Twente. De even over de grens bij Oud-Ootmarsum in het... (04-02-2020)
AMBT DELDEN – Jarno Hesselink was de grote man van de laatste dag van Indoor Ambt Delden. Met zijn  tienjarige vosmerrie Fhera (v. Boss x Tangelo van... (02-02-2020)