ZEGE MET CHANNEL IN EERSTE RUBRIEK BIG TOUR CSI2 INDOOR WIERDEN

Prima begin van Sven Peters

WIERDEN – Sven Peters beleefde een prima openingsdag van het CSI2 tijdens Indoor Wierden. De Enschedeër greep met zijn twaalfjarige vosmerrie Channel (v. Rascin) op knappe wijze de zege in de Big Tour over twee fasen.

Peters werd op viertiende seconde gevolgd door Monique van den Broek met Corsari van de Helle, terwijl Anne-Liza Makkinga met haar donkerbruine ruin Go For It B bijna twee tellen bij hem achterbleef en derde werd. Bas van der Aa bezette de vijfde positie met zijn bruine merrie Evira’s Uno, Josta van Straaten werd zesde met haar bruine merrie Erachelle-S en Tom Brinkman zevende met zijn bruine ruin Eto’O.

Isabelle van Straaten eindigde als derde in de proef op tijd voor de Medium Tour. Met haar negen jaar oude bruine ruin Lamborghini Z (v. Ludwigs As) gaf ze 1,13 seconde toe op winnaar Marwin van den Nieuwenhuijzen met de schimmelruin E-Jopie R. Jur Vrieling nam de tweede plek voor zijn rekening met de vosmerrie Gavarni. Veronique Morsink finishte als vijfde met haar zwarte ruin Narthino Z|(v. Namelus R) en Hessel Hoekstra als negende met zijn bruine ruin Comme Prevu (v. Comme il Faut).

Finale M voor Henri Stegeman
Henri Stegeman reed met Hannajottie VDM (v. Zilverstar T) overtuigend naar de zege in de finale van de klasse M. Samantha Bos was de enige die net als de Haarlenaar geen fout maakte, maar kwam bijna drie seconden later dan Stegeman door de finish met Jarino. Achter snelste vierfouter Britt Schaper met Heerdestar volgden Linsey Zonnebeld met Ici Molga D en Mirjam Nijhof met Toronto Dingeshof Z als vierde en vijfde.

Archieffoto Sven Peters met Channel © www.fototrailer.nl
 

Meer Springen

ERMELO - Het weer opstarten van de concoursen in Duitsland heeft Wesley Mulder doen bewegen contact op te nemen met de KNHS om te vragen of ook... (12-05-2020)
HULSEN - Don Willemsen heeft vorige week afscheid genomen van zijn talentvolle zevenjarige merrie Corazon (v. Cormint x Call him Crack). De nieuwe... (30-04-2020)
DEN BOSCH – The Dutch Masters, het vroegere Indoor Brabant, speelt zich dit weekend af zonder publiek. Dit heeft de organisatie woensdag besloten... (11-03-2020)
KRONENBERG - De laatste competitiewedstrijd van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie in Kronenberg leverde Britt Wiefferink bij de young riders en... (09-03-2020)
BRAUNSCHWEIG – Annelies Vorsselmans tekende tijdens de Löwen Classics in Braunschweig voor een opmerkelijke serie resultaten. Ze werd drie dagen... (08-03-2020)
HERNING – Koen Kerbert (foto) leverde dit weekend enkele prima prestaties tijdens wedstrijden in het Deense Herning. De Enschedeër reed drie keer de... (08-03-2020)
BATHMEN – Sander Geerink hoefde vrijdagavond in de strijd om de Grote Prijs van Bathmen over 1,40 meter alleen zijn meerdere te erkennen in winnaar... (07-03-2020)
BATHMEN – Eric ten Cate houdt er wel van een derby te rijden. Het bleek woensdag maar weer eens tijdens Bathmen te Paard, waar de ruiter uit... (06-03-2020)
KRONENBERG – Vier weken na zijn fraaie winst in de strijd om de VHO Trofee tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch boekte Willem Greve zondag opnieuw... (01-03-2020)
KRONENBERG – Annelies Vorsselmans is prima op dreef in de tweede week van de Februari Tour in manage De Peelbergen te Kronenberg. De amazone uit... (01-03-2020)
SAASVELD – Aileen  Menneken en Nuri Dijks waren woensdag het meest succesvol in de zwaarste klassen tijdens de meest recente midweekse aflevering van... (28-02-2020)
WIERDEN – Koen Westendorp ging in de vierde wedstrijd van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 op herhaling. Westendorp pakte na Exloo met Helsinki... (25-02-2020)
AMBT DELDEN – Lieke Reinders-Ophof (foto boven) veroverde zaterdag in de klasse Z de springtitel van de Regio Overijssel. Het was er een met een... (15-02-2020)
GEESTEREN – Behalve de halve finale van de Longines EEF Series en de Grand Prix Sales voor spring- en dressuurveulens voegt CSI Twente van woensdag 1... (11-02-2020)
KRONENBERG – Fabiënne Roelofsen (foto) beleefde zondag met de elfjarige ruin Roelofsen Horse Trucks Eldorado (v. Diarado) een fraai debuut op drie... (09-02-2020)
SAASVELD – Bas van der Aa was zaterdag met twee paarden prima vertegenwoordigd in de barrage van de strijd om de Grote Prijs van St. Hubertus in de... (09-02-2020)
KRONENBERG – Slechts vijfhonderdste seconde kwam Remco Been vrijdag tekort voor de zege in de rubriek over 1,50 meter met barrage tijdens het CSI3 De... (08-02-2020)
KRONENBERG – Gerco Schröder reed donderdag naar een keurige vierde plaats in de zwaarste rubriek van de dag tijdens het concours hippique in De... (06-02-2020)
HALLE – Noëlle en Chloë in het Veld veroverden onlangs in Saasveld allebei een titel van Kring Twente. De even over de grens bij Oud-Ootmarsum in het... (04-02-2020)
AMBT DELDEN – Jarno Hesselink was de grote man van de laatste dag van Indoor Ambt Delden. Met zijn  tienjarige vosmerrie Fhera (v. Boss x Tangelo van... (02-02-2020)