ZEGE MET CHANNEL IN EERSTE RUBRIEK BIG TOUR CSI2 INDOOR WIERDEN

Prima begin van Sven Peters

WIERDEN – Sven Peters beleefde een prima openingsdag van het CSI2 tijdens Indoor Wierden. De Enschedeër greep met zijn twaalfjarige vosmerrie Channel (v. Rascin) op knappe wijze de zege in de Big Tour over twee fasen.

Peters werd op viertiende seconde gevolgd door Monique van den Broek met Corsari van de Helle, terwijl Anne-Liza Makkinga met haar donkerbruine ruin Go For It B bijna twee tellen bij hem achterbleef en derde werd. Bas van der Aa bezette de vijfde positie met zijn bruine merrie Evira’s Uno, Josta van Straaten werd zesde met haar bruine merrie Erachelle-S en Tom Brinkman zevende met zijn bruine ruin Eto’O.

Isabelle van Straaten eindigde als derde in de proef op tijd voor de Medium Tour. Met haar negen jaar oude bruine ruin Lamborghini Z (v. Ludwigs As) gaf ze 1,13 seconde toe op winnaar Marwin van den Nieuwenhuijzen met de schimmelruin E-Jopie R. Jur Vrieling nam de tweede plek voor zijn rekening met de vosmerrie Gavarni. Veronique Morsink finishte als vijfde met haar zwarte ruin Narthino Z|(v. Namelus R) en Hessel Hoekstra als negende met zijn bruine ruin Comme Prevu (v. Comme il Faut).

Finale M voor Henri Stegeman
Henri Stegeman reed met Hannajottie VDM (v. Zilverstar T) overtuigend naar de zege in de finale van de klasse M. Samantha Bos was de enige die net als de Haarlenaar geen fout maakte, maar kwam bijna drie seconden later dan Stegeman door de finish met Jarino. Achter snelste vierfouter Britt Schaper met Heerdestar volgden Linsey Zonnebeld met Ici Molga D en Mirjam Nijhof met Toronto Dingeshof Z als vierde en vijfde.

Archieffoto Sven Peters met Channel © www.fototrailer.nl
 

Meer Springen

AMBT DELDEN – Steven Veldhuis zou zaterdag eigenlijk naar manage De Hoffmeijer gaan om naar de verrichtingen van onder anderen zijn zoon Stef te... (11-11-2019)
MAASTRICHT – Frank Schuttert hield zondag het hoofd koel en hanteerde een zo strak tempo, dat niemand van de concurrentie hem de baas bleef in de... (10-11-2019)
MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor... (10-11-2019)
MAASTRICHT – Gerco Schröder legde vrijdagavond met zijn zestienjarige schimmelruin Cognac Champblanc (v. Clearway) beslag op de zesde plaats in de... (09-11-2019)
ENSCHEDE – Jeroen Dubbeldam was vorige week de hoofdpersoon tijdens de eerste editie van het Twents Theatercollege in de Kleine Willem in Enschede.... (07-11-2019)
WIERDEN – Na zijn winst in de finale van de Medium Tour op vrijdag pakte Remco Been zaterdagavond ook de Grote Prijs tijdens CSI2 Indoor Wierden.   (03-11-2019)
WIERDEN – Remco Been bevestigde vrijdag zijn glanzende vorm van de laatste weken. Minder dan twee weken na zijn fraaie triomf op Holland van de... (01-11-2019)
WIERDEN – Bas van der Aa (op archieffoto) tekende donderdag voor een van de twee Nederlandse zeges tijdens Indoor Wierden. (31-10-2019)
DENEKAMP – Koen Westendorp (op archieffoto) reed vrijdag op meesterlijke wijze naar de overwinning tijdens de ‘Masters’ van Euregio Indoor Denekamp. (26-10-2019)
DENEKAMP – Maikel Vaanholt greep donderdag met Izaro (v. Escudo) de zege in de klasse ZZ tijdens Euregio Indoor Denekamp. (25-10-2019)
WIERDEN - Indoor Wierden, op 26 oktober en van 28 oktober tot en met 2 november, gaat van start met twee nieuwe parcoursbouwers. (25-10-2019)
DENEKAMP – Pia Brinkman werd afgelopen weekend met haar hengst Kes TN (v. Comme il Faut) het hoogst gewaardeerd in de GMB-competitie voor vierjarige... (22-10-2019)
ZWOLLE – Remco Been was zondag tijdens Jumping Zwolle de dirigent van een Twentse feestje. De ruiter uit Wierden won in de IJsselhallen met zijn... (20-10-2019)
ZWOLLE - Jessie Wiefferink reed zaterdag voor de derde keer in drie dagen naar de tweede plaats in de lichte tour van het CSI1 tijdens Jumping Zwolle... (20-10-2019)
ZWOLLE - Kirsten Rikkert (26), die veel successen boekte met SOTRS-veilingpaard Chaperon en hem zelfs opleidde tot en met het niveau van 1,50 meter,... (19-10-2019)
DENEKAMP – Met de strijd om de prestigieuze GMB Cup voor jonge paarden beginnen vandaag (zaterdag) de springrubrieken van de 24ste van Euregio Indoor... (19-10-2019)
ZWOLLE – Remco Been kwam vrijdag tijdens Jumping Zwolle met zijn achtjarige bruine ruin Granny Smith Apple (v. Eldorado van de Zeshoek) minder dan... (18-10-2019)
LIER – Met een eerste en een tweede plaats in de rubriek over 1,40 meter op tijd deed Eric ten Cate donderdag goede zaken tijdens het CSI2 in het... (18-10-2019)
ZWOLLE – Rob Schipper en de zussen Jessie en Britt Wiefferink kenden donderdag een goede start tijdens Jumping Zwolle. (18-10-2019)
AMBT DELDEN – Isabelle van Straaten liet dinsdag in Ambt-Delden weer eens op Twentse bodem zien, waartoe ze als amazone in staat is. De tegenwoordig... (16-10-2019)