WILLEM GREVE MOET IN ZZ OP 0,02 SECONDE BUIGEN VOOR KRISTIAN JOHANNESSON

Nuri Dijks heerst in klasse Z

Foto Nuri Dijks, hier met Addison © Kiek4Fun

HAAKSBERGEN – Nuri Dijks heerste woensdag in de klasse Z tijdens het Radide springen in Haaksbergen. Met Fiancé (v. Canturano) pakte hij de zege en met Addison (v. Berlin) werd hij ook nog tweede.

Jasmin Seppälä maakte het Dijks nog het meest lastig. Ze eindigde als derde met Jetski en als vierde met Juliëtte. Lisa Everts nam met Captain Morgan de vijfde plaats voor haar rekening. In de avondsessie was Ymke Ribbels met Gaby Warina de enige die erin slaagde de nul te houden.

Een neuslengte
Kristian Johannesson bleef in de klasse ZZ met de elfjarige merrie Ebalia Willem Greve op Iceman B SFN de spreekwoordelijke neuslengte voor. Het verschil tussen beiden was slechts 0,02 seconde in het voordeel van de in Latrop gevestigde Zweed. Achter Leontine Bruin met Eternity maakten Sven Peters op Channel en Hilde Woudstra op Castella het foutloos gebleven vijftal vol.

Edwin Klokman was veruit de snelste in de ochtendrubriek van de klasse M. Met Jolinde Dn bleek hij ruim twee seconden rapper dan nummer twee Coen van Haarst met Ironic. Pia Brinkman eiste de derde positie op met Jill Donna.

’s Avonds ging Jochen Munsterhuis met Portofino met de winst aan de haal in de klasse M. Hij bleef Eva Oude Wolcherink met Ideaal SDH en Tessa Tigcheler met Miss Dior voor.

Steven Veldhuis boekte een ‘dubbel’ in  de klasse L. Met respectievelijk Karolitha en Julyander Jhx werd hij zowel eerste als tweede. Coen van Haarst finishte als derde met Ivan Blue. In de avondproef toonde Lisa de Paauw zich superieur met Izadora. Ze reed meer dan drie seconden weg van Jochen Munsterhuis met Alpine en werd zelf met Jovanny G ook nog derde.

Jennifer Munsterhuis kreeg liefst 90 stijlpunten voor haar optreden met Hurricane in de avondrubriek van de klasse B. Overdag ging de zege naar Elles Boswinkel met Vinda Z, die aan 80 punten voldoende had voor de zege.

Foto onder: Kristian Johannesson met Ebalia © www.fototrailer.nl 

Meer Springen

MICHALOWICE – Sander Geerink presteerde afgelopen week prima in de derde en laatste week tijdens het internationale concours hippique in het Poolse... (18-10-2020)
WIERDEN – De 43ste editie van Indoor Wierden gaat niet door. De organiserende vereniging Eschruiters heeft dit zaterdag besloten vanwege het... (18-10-2020)
IJSSELMUIDEN – Conor Drain legde zaterdag beslag op de tweede plaats in de Grote Prijs van IIsselmuiden. Met Dialetto moest hij op het parcours over... (11-10-2020)
ENSCHEDE – Meer dan ooit is de paardensport voor Marjolein Heuvelmans een hobby, waarin ze ontspanning vindt als uitlaatklep voor haar dagelijkse... (09-10-2020)
OLIVA – Willem Greve legde vrijdag met zijn tienjarige donkere ruin Faro (v. Calvaro FC) beslag op een keurige derde plaats in de rubriek met twee... (09-10-2020)
SAASVELD – Als de uitslagen van het springen in de Ankerhal te Saasveld (SAS) van woensdag een voorteken zijn, kunnen liefhebbers van de paardenport... (08-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
VALENCIA – Remco Been en Willem Greve boekten zaterdag allebei een fraaie zege tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Valencia. (03-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af precies twintig jaar nadat hij met de eigenzinnige schimmel De Sjiem historie schreef met het winnen van de Olympische... (01-10-2020)
MARIËNHEEM – Precies twintig jaar nadat hij in Sydney met De Sjiem goud veroverde tijdens de Olympische Spelen, stond Jeroen Dubbeldam opnieuw... (01-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af twintig jaar nadat Jeroen Dubbeldam met zijn bij leven al legendarische schimmel De Sjiem in Sydney als debutant een... (01-10-2020)
MARIENHEEM – Frank Buitenhuis reed zich behoorlijk in de kijker op de eerste dag van Nationaal Indoor Salland. De Holtenaar was dinsdag goed voor... (30-09-2020)
DELDENERBROEK – De twee paarden, die Sjaak Sleiderink reed voor het Sportpaardenfonds Nederland (SFN II) zetten hun loopbaan voort onder het zadel... (29-09-2020)
LIER – Eric ten Cate legde zondag met zijn zevenjarige bruine ruin Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) beslag op de derde plaats in de Grote Prijs van... (27-09-2020)
LIER – Gerben Morsink deed ook vrijdag en zaterdag weer vooraan mee tijdens het concours hippique in het Belgische Lier. (26-09-2020)
LIER – Gerben Morsink heeft kennelijk weinig moeite om tijdens een concours hippique in het goede ritme te komen. Net als twee weken eerder in... (24-09-2020)