RENATE BEUVING EN PIM MULDER TWEEDE EN DERDE IN MARIËNHEEM

Jeroen Dubbeldam vooraan in ZZ

Foto Jeroen Dubbeldam, hier met Bonnie MZ © www.fototrailer.nl

MARIËNHEEM – Precies twintig jaar nadat hij in Sydney met De Sjiem goud veroverde tijdens de Olympische Spelen, stond Jeroen Dubbeldam opnieuw vooraan bij een prijsuitreiking. De topruiter uit Weerselo schreef donderdag met Acuero in Mariënheem de klasse ZZ op zijn naam.

Met zijn andere paard Bonnie MZ werd Dubbeldam ook nog vierde. Renate Beuving pakte op 0,04 seconde met Horsinaa de tweede plek en eindigde met Inxs op de vijfde plaats. Pim Mulder werd derde met Furioso Z met slechts 0,21 seconde achterstand op Dubbeldam.

Michel Brusse was met El Passa M de sterkste in de klasse Z. Pim Mulder legde met BCO Ibylle beslag op de tweede plaats en werd gevolgd door Renate Beuving met Iranta, Frank Buitenhuis met Gwerina van de Groote Kamps en nogmaals Renate Beuving met Ithaca.

Jort Knobben was met Djazz de enige die erin slaagde Esmé Ekkelkamp voor te blijven in de klasse M. De amazone leidde lang met Evidence Rosa en werd uiteindelijk met haar andere paard Never Know’s Jewel ook nog derde.
Sander Geerink trok met Kentucky de zege naar zich toe in de klasse L. Esther Laarman met Kanshebber S en Shane Dwan Petit Etoile namen de tweede en derde plek voor hun rekening.

Woensdag werden al twee rubrieken voor de klasse L verreden. Rick Logtenberg won de eerste met Kamilla D. v Altrido, voor Ruth van der Linde met Elixer Blue en Anniek Exel met Crazy Girl Cera.
Ruth van der Linde greep wel de winst in de tweede proef, waarin Eline Slagter met Dakota Z tweede en Peter van der Weegh met Jumper-Cera derde werd.

In de klasse B zegevierden Anniek Exel met Labyrint XL en Esmé Ekkelkamp met Never Know’s Laure met respectievelijk 87 en 90 stijlpunten.

Meer Springen

LIER – Jeroen Dubbeldam was zondag dichtbij de zege in de Grote Prijs van het CSI2 over 1,45 meter in Lier. Met zijn twaalfjarige bruine ruin Oak... (22-11-2020)
OPGLABBEEK – Meike Zwartjens kan terugkijken op een sportief zeer geslaagd weekend in het Belgische Opglabbeek. De jonge amazone uit Raalte reed... (16-11-2020)
SAASVELD – Ook de strijd om de Twente Cup voor springruiters wordt dit jaar niet voortgezet. De twee resterende wedstrijden voor de voorselectie in... (03-11-2020)
OPGLABBEEK – Jeroen Dubbeldam eindigde zondag als derde in de Grote Prijs van het CSI3 Opglabbeek. (01-11-2020)
OPGLABBEEK -  Lucas Porter was zaterdag iedereen de baas in de rubriek over 1,40 meter op tijd tijdens het CSI in het Belgische Opglabbeek. (01-11-2020)
OLDENBURG – Gerco Schröder boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI in het Duitse Oldenburg. De Tubbergenaar was de sterkste in de toprubriek... (30-10-2020)
MICHALOWICE – Sander Geerink presteerde afgelopen week prima in de derde en laatste week tijdens het internationale concours hippique in het Poolse... (18-10-2020)
WIERDEN – De 43ste editie van Indoor Wierden gaat niet door. De organiserende vereniging Eschruiters heeft dit zaterdag besloten vanwege het... (18-10-2020)
IJSSELMUIDEN – Conor Drain legde zaterdag beslag op de tweede plaats in de Grote Prijs van IIsselmuiden. Met Dialetto moest hij op het parcours over... (11-10-2020)
ENSCHEDE – Meer dan ooit is de paardensport voor Marjolein Heuvelmans een hobby, waarin ze ontspanning vindt als uitlaatklep voor haar dagelijkse... (09-10-2020)
OLIVA – Willem Greve legde vrijdag met zijn tienjarige donkere ruin Faro (v. Calvaro FC) beslag op een keurige derde plaats in de rubriek met twee... (09-10-2020)
SAASVELD – Als de uitslagen van het springen in de Ankerhal te Saasveld (SAS) van woensdag een voorteken zijn, kunnen liefhebbers van de paardenport... (08-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
OLIVA – Remco Been deed een dag na zijn zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs van MET Oliva opnieuw van zich spreken met Holland van de... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
MARIËNHEEM – De eerste editie van de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics van dit seizoen leverde zaterdag in Mariënheem in de eerste drie rubrieken... (04-10-2020)
VALENCIA – Remco Been en Willem Greve boekten zaterdag allebei een fraaie zege tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Valencia. (03-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af precies twintig jaar nadat hij met de eigenzinnige schimmel De Sjiem historie schreef met het winnen van de Olympische... (01-10-2020)
MARIËNHEEM – Op de dag af twintig jaar nadat Jeroen Dubbeldam met zijn bij leven al legendarische schimmel De Sjiem in Sydney als debutant een... (01-10-2020)