RENATE BEUVING EN PIM MULDER TWEEDE EN DERDE IN MARIËNHEEM

Jeroen Dubbeldam vooraan in ZZ

Foto Jeroen Dubbeldam, hier met Bonnie MZ © www.fototrailer.nl

MARIËNHEEM – Precies twintig jaar nadat hij in Sydney met De Sjiem goud veroverde tijdens de Olympische Spelen, stond Jeroen Dubbeldam opnieuw vooraan bij een prijsuitreiking. De topruiter uit Weerselo schreef donderdag met Acuero in Mariënheem de klasse ZZ op zijn naam.

Met zijn andere paard Bonnie MZ werd Dubbeldam ook nog vierde. Renate Beuving pakte op 0,04 seconde met Horsinaa de tweede plek en eindigde met Inxs op de vijfde plaats. Pim Mulder werd derde met Furioso Z met slechts 0,21 seconde achterstand op Dubbeldam.

Michel Brusse was met El Passa M de sterkste in de klasse Z. Pim Mulder legde met BCO Ibylle beslag op de tweede plaats en werd gevolgd door Renate Beuving met Iranta, Frank Buitenhuis met Gwerina van de Groote Kamps en nogmaals Renate Beuving met Ithaca.

Jort Knobben was met Djazz de enige die erin slaagde Esmé Ekkelkamp voor te blijven in de klasse M. De amazone leidde lang met Evidence Rosa en werd uiteindelijk met haar andere paard Never Know’s Jewel ook nog derde.
Sander Geerink trok met Kentucky de zege naar zich toe in de klasse L. Esther Laarman met Kanshebber S en Shane Dwan Petit Etoile namen de tweede en derde plek voor hun rekening.

Woensdag werden al twee rubrieken voor de klasse L verreden. Rick Logtenberg won de eerste met Kamilla D. v Altrido, voor Ruth van der Linde met Elixer Blue en Anniek Exel met Crazy Girl Cera.
Ruth van der Linde greep wel de winst in de tweede proef, waarin Eline Slagter met Dakota Z tweede en Peter van der Weegh met Jumper-Cera derde werd.

In de klasse B zegevierden Anniek Exel met Labyrint XL en Esmé Ekkelkamp met Never Know’s Laure met respectievelijk 87 en 90 stijlpunten.

Meer Springen

EXLOO – Gerben Morsink ontpopte zich zaterdag tot de absolute koning van het CSI in Exloo. De ruiter uit Enschede won eerst de Grote Prijs van het... (15-05-2021)
EXLOO – Twentse ruiters heersten vrijdag op de derde dag van het CSI in Exloo. Thijmen Vos, Bas van der Aa en Lucas Porter wonnen drie van de vier... (14-05-2021)
EXLOO – Hessel Hoekstra tekende donderdag voor een puike zege tijdens het CSI2 van Exloo. Met zijn negenjarige vosruin Helsinki (v. VDL Zirocco Blue... (13-05-2021)
EXLOO – Remco Been is het CSI2 in het Drentse Exloo voortvarend begonnen. De Wierdenaar zegevierde donderdag in de toprubriek van de dag, een... (12-05-2021)
HAAKSBERGEN – Steven Veldhuis heeft afscheid genomen van zijn topmerrie Hoselinde. De negenjarige dochter van Campbell VDL is verhuisd naar België en... (10-05-2021)
VALKENSWAARD – Gerco Schröder tekende zondag op de slotdag van het CSI4 op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard voor drie klasseringen binnen de... (09-05-2021)
VALKENSWAARD – Twente was zaterdag troef tijdens het CSI4 in Valkenswaard. In de rubriek over 1,45 meter met ingesloten barrage verdeelden... (08-05-2021)
KRONENBERG - De drie zussen Morsink deden het zaterdag prima op Brabantse bodem tijdens het CSI in het Limburgse Kronenberg. (08-05-2021)
KRONENBERG – Eric ten Cate boekte donderdag een nette derde plaats in de proef over 1,30 meter op tijd tijdens het CSI2 in het Limburgse Kronenberg. (07-05-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam en partner Annelies Vorsselmans kunnen tevreden terugkijken op het concours in het Belgische Lier. (02-05-2021)
WIERDEN – Het Dutch Youngster Festival (DYF) en Outdoor Wierden gaan ook dit jaar door. De organisatie heeft van de gemeente Wierden en de... (29-04-2021)
DEN BOSCH - Met de geweldig springende, inmiddels 17-jarige hengst Carambole eindigde Willem Greve op een knappe vijfde plaats in de Rolex Grand Prix... (25-04-2021)
KRONENBERG – Elike Morsink bezette op de slotdag van het CSI2 De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg een keurige vijfde plaats in de rubriek over... (25-04-2021)
KRONENBERG – Conor Drain is het concours op hippisch centrum De Peelbergen voortvarend begonnen. De Twentse Ier zegevierde donderdag knap in de... (22-04-2021)
TUBBERGEN – Voor Ben en Wim Schröder was het zondag een dag om even bij stil te staan. De tweeling uit Tubbergen werd precies vijftig eerder geboren... (19-04-2021)
WESTERGELLERSEN – Gerben Morsink greep zondag de tweede positie in de Grote Prijs van het CSI2 in het Duitse Westergellersen. De Enschedeër moest met... (18-04-2021)
OPGLABBEEK – Hessel Hoekstra is bezig aan een ware triomftocht in het Belgische Opglabbeek. De ruiter van Stal Wiefferink zegevierde zaterdag met de... (18-04-2021)
OPGLABBEEK – Hessel Hoekstra is meer dan voortreffelijk op dreef tijdens het concours voor de jeugd in Opglabbeek (B). Hoekstra won net als een dag... (15-04-2021)
DIEPENHEIM – Peter Geerink bewaart louter mooie herinneringen aan zijn voormalige toppaard Heartbreaker (v. Nimerdor x Silvano). De al bij zijn leven... (12-04-2021)
GEESTEREN – HET CSIO/CDI Twente in Geesteren vindt ook dit jaar geen doorgang. De organisatie heeft de internationale paardensportfederatie FEI op de... (09-04-2021)