MET BONNIE M Z EN FOREVER BIJ CONCOURS DE AZELHOF IN LIER

Jeroen Dubbeldam twee keer tweede

Jeroen Dubbeldam met Bonnie M Z

LIER – Jeroen Dubbeldam was zowel vrijdag als zaterdag dichtbij een zege in het hippisch centrum De Azelhof tijdens het CSI2 in het Belgische Lier.

Met de elfjarige bruine ruin Forever SFN (v. Azteca VDL) eindigde Dubbeldam zaterdag als tweede achter landgenote Sanne Thijssen op Kyamant van ’t Spieveld. Een dag eerder klasseerde hij zich met de twaalfjarige bruine ruin Bonnie M Z (v. Bentley van de Heffinck) als runner-up achter de Duitse Sophie Hinners met Hendrick’s HX en werd hij met Forever SFN zevende. In dezelfde rubriek legde Hendrik Jan Schuttert met de tienjarige bruine merrie G Termie M Z beslag op de tiende plek.

Met zijn  toppaard, de dertien jaar oude bruine ruin Oak Grove’s Carlyle (v. Casall), werd Jeroen Dubbeldam vrijdag vijfde in de rankingrubriek over 1,45 meter met barrage.

Opnieuw van voren
Steven Veldhuis reed opnieuw diverse keren goed van voren mee. De Haaksbergenaar werd zowel vrijdag als zaterdag met Je Suis Equuus Tame (v. Qlassic Bois Margot) zesde in proeven voor zevenjarige paarden op tijd. De rubriek over 1,35 meter op tijd leverde hem zaterdag een tiende stek op met de achtjarige bruine merrie Irango Blue (v. Durango). Met de tienjarige schimmelmerrie Gezellig (v. Wietvot) werd Veldhuis achtste over 1,30 meter op tijd.

Faye-Louise Vos deed het met een vierde plaats op de negenjarige bruine merrie Hildegard (v. Quasimodo Z) prima in de klasse over twee fasen (1,10 meter) voor het CSI1. Broer Thijmen Vos reed met de zesjarige schimmelmerrie Kornetta Zutbertha SMH (v. Cornet Obolenskly) naar de achtste orijs bij de vijf- en zesjarige paarden.

Amber van Marle tenslotte werd vrijdag met de zes jaar jonge vosruin Kansas (v. Baltic VDL) negende over twee fasen (1,10 meter). In eenzelfde proef verbeterde ze zich zaterdag twee plaatsen en werd ze zevende.

Meer Springen

VEJER DE LA FRONTERA – Willem Greve sloot zaterdag de rubriek over 1,50 meter met barrage tijdens de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la... (01-03-2021)
OPGLABBEEK – Steven Veldhuis heeft al zijn derde zege in het Belgische Opglabbeek te pakken. Hij won zaterdag op superieure de rubriek over 1,25... (26-02-2021)
POZNAN – Hessel Hoekstra kan terugkijken op een uiterst geslaagd uitstapje naar het Poolse Poznan. Tijdens de Cavaliada Wintertour reed de stalruiter... (23-02-2021)
DEN BOSCH - Bondscoach Rob Ehrens heeft Willem Greve en Jeroen Dubbeldam opgenomen in zijn groep van ruiters, die van 12 tot en met 14 maart... (20-02-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam en zijn dertienjarige bruine ruin Oak Grove’s Carlyle komen steeds beter in vorm. Vrijdag was de combinatie goed voor de zege... (19-02-2021)
LIER/VEJER - Enkele ruiters uit de regio waren afgelopen weekend actief in het Belgische Lier. Op de accommodatie van De Azelhof leverde Madée... (15-02-2021)
LIER – Jeroen Dubbeldam sloot zondag de Grote Prijs bij het CSI2 van De Azelhof in Lier met zijn dertienjarige bruine ruin Oak Grove’s Carlyle als... (24-01-2021)
LIER – Steven Veldhuis reed donderdag drie keer de top tien binnen bij het concours van De Azelhof in het Belgische Lier. (22-01-2021)
SALZBURG – Hessel Hoekstra voltooide zaterdag tijdens het Amadeus Indoor in het Oostenrijkse Salzburg zijn trilogie. De eerste prijs in de finale van... (18-01-2021)
SALZBURG – Remco Been kwam vrijdag precies een halve seconde te laat door de finish om de hoofdrubriek van de dag voor zich op te kunnen eisen... (16-01-2021)
OPGLABBEEK - Willem Greve heeft ook in het tweede weekend van het nieuwjaarconcours in het Belgische Opglabbeek alweer een zege te pakken. De... (15-01-2021)
ERMELO - De Stichting Nederlands Olympiade Paard (NOP) is er ook voor komend jaar, tot aan de Olympische Spelen van Tokio, in geslaagd diverse... (30-12-2020)
LIER – Hessel Hoekstra (op archieffoto) was zowel woensdag als donderdag dichtbij een overwinning tijdens het CSI in het Belgische Lier. Op beide... (18-12-2020)
OPGLABBEEK – Remco Been heeft het naar zijn zin in het Belgische Opglabbeek. Na een dubbele zege op donderdag bij de jonge paarden sloeg hij vrijdag... (11-12-2020)
LIER – Jeroen Dubbeldam was zondag dichtbij de zege in de Grote Prijs van het CSI2 over 1,45 meter in Lier. Met zijn twaalfjarige bruine ruin Oak... (22-11-2020)
OPGLABBEEK – Meike Zwartjens kan terugkijken op een sportief zeer geslaagd weekend in het Belgische Opglabbeek. De jonge amazone uit Raalte reed... (16-11-2020)
SAASVELD – Ook de strijd om de Twente Cup voor springruiters wordt dit jaar niet voortgezet. De twee resterende wedstrijden voor de voorselectie in... (03-11-2020)
OPGLABBEEK – Jeroen Dubbeldam eindigde zondag als derde in de Grote Prijs van het CSI3 Opglabbeek. (01-11-2020)
OPGLABBEEK -  Lucas Porter was zaterdag iedereen de baas in de rubriek over 1,40 meter op tijd tijdens het CSI in het Belgische Opglabbeek. (01-11-2020)
OLDENBURG – Gerco Schröder boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI in het Duitse Oldenburg. De Tubbergenaar was de sterkste in de toprubriek... (30-10-2020)