CAROLINE MÜLLER ZEVENDE IN CHAMPIONAT PADERBORN

Eric ten Cate vierde in GP Bonheiden

Eric ten Cate met Incredible

BONHEIDEN – Eric ten Cate eindigde zaterdag als vierde in de Grote Prijs van het CSI2 Bonheiden. De ruiter uit Geesteren reed in de rubriek over 1,45 meter met barrage in het zadel van de achtjarige schimmelruin Incredible (v. Clinton).

Met zijn eveneens acht jaar oude bruine ruin Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) finishte Ten Cate een dag eerder al als vijfde in een proef over 1,40 meter met barrage. 

Conor Drain boekte vrijdag en zaterdag twee keer een tiende plek met zesjarige paarden. Met de bruine merrie Kirena H (v. El Salvador) lukte hem dat vrijdag op een parcours op tijd over 1,20 meter, een dag later herhaalde de Ier die prestatie met de zwartbruine merrie Clementine (v. Carentino Gold) over 1,25 meter.  Drain legde op de slotdag van het CSI2 Bonheiden met de tienjarige bruine ruin Dialetto PS (v. Diarado) beslag op de vijfde stek op een parcours over 1,35 meter met twee fasen.

In het Duitse Paderborn klasseerde Caroline Müller zich zaterdag met haar tienjarige vosruin Garfield (v. Chelltago Z) als zevende in het Championat over 1,45 meter op tijd. Gerco Schröder werd zesde in een wedstrijd op tijd over 1,35 meter voor zevenjarige paarden met zijn talentvolle Glock’s Brilliant Berlin (v. Berlin). Caroline Müller eindigde met de donkerbruine hengst Kensington ES (Cornet Obolensky) zondag sterk als vijfde in de finale voor vijfjarige paarden. Gerco Schröder reed met Glock’s Brilliant Berlin (v. Berlin) naar de tiende plaats inde eindstrijd voor zevenjarige paarden. In de finale van de Medium Tour van het CSI2 werd hij zesde met de achtjarige ruin Ivan (v. Eldorado van de Zeshoek).

Jan Willem Sloof noteerde twee keer een plaats in de top tien op parcoursen over 1,10 meter tijdens het CSI De Peelbergen in Kronenberg. Met zijn negenjarige bruine ruin Dream DN werd hij vrijdag vierde en zaterdag achtste.
 

 

 

Meer Springen

ENSCHEDE – Op 76-jarige leeftijd is zondag Bennie Holtkamp overleden. De Enschedeër speelde als eigenaar van de toppaarden Egano en De Sjiem een... (22-09-2021)
VEENINGEN – Sander Geerink greep zondag de hoofdrol op de laatste dag van Outdoor Zuidwolde. In het Drentse Veeningen . Met zijn tienjarige ruin... (19-09-2021)
VEENINGEN – Hendrik Jan Schuttert maakte zaterdag indruk tijdens Outdoor Zuidwolde. De Ommenaar trok met de achtjarige ruin Stakkaire Gold (v.... (19-09-2021)
VEENINGEN – Hessel Hoekstra was vrijdag niet te kloppen in de rubriek over 1,45 meter met twee fasen tijdens Outdoor Zuidwolde. Met de negenjarige... (17-09-2021)
VEENINGEN – Eric ten Cate is in vorm. Hij toonde het donderdag andermaal aan in Veeningen met zijn zege op de achtjarige ruin Ivoor (v. Eldorado van... (16-09-2021)
DIEPENHEIM – Chantal Leusink snelde dinsdag de concurrentie ver vooruit in de klasse ZZ tijdens het concours hippique in Diepenheim. Met Gino was de... (15-09-2021)
ASCONA – Gerben Morsink is goed in vorm. De ruiter uit Enschede bewees het andermaal tijdens het CSI in het Zwitserse Ascona. (12-09-2021)
BONHEIDEN – Eric ten Cate en Conor Drain lieten zich donderdag meteen van hun goede kant zien tijdens het CSI in het Belgische Bonheiden. In de... (09-09-2021)
EXLOO – Jeroen Dubbeldam vertolkte zaterdag de hoofdrol bij een compleet Twentse feestje tijdens de Grote Prijs van het CSI2 in Exloo. Met de... (04-09-2021)
RIESENBECK - Dankzij een voortreffelijke nulronde met zijn paard Sterrehof’s Calimero is Marc Houtzager op de derde dag van het EK springen in het... (03-09-2021)
EXLOO – Thijmen Vos boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI1 in Exloo. De Wierdenaar was met zijn vijftienjarige bruine ruin Calgary 56 (v.... (03-09-2021)
EXLOO – Madée Schuttenbeld bleef donderdag niet ver verwijderd van de zege in de Medium Tour van het CSI12 in Exloo. Met de achtjarige vosruin Nikias... (02-09-2021)
RIESENBECK – De springruiters van TeamNL zijn er bij het Europese kampioenschap in Riesenbeck niet in geslaagd de finale van de landenwedstrijd, die... (02-09-2021)
RIESENBECK – Met de vierde plaats in het landenklassement en de zesde en negende plaats van Frank Schuttert en Marc Houtzager zijn de springruiters... (01-09-2021)
TOLBERT – In het afsluitende weekend van Outdoor Tolbert boekten Sven Peters op zaterdag en Mart IJland op zondag een mooie overwinning. Voor de... (30-08-2021)
TOLBERT – Mart IJland bezorgde zichzelf vrijdag een mooi cadeautje op zijn zeventiende verjaardag. Tijdens Outdoor Tolbert schreef de jonge Hengeloër... (27-08-2021)
LASTRUP – Hendrik Jan Schuttert boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI2 in het Duitse Lastrup. De Ommenaar won de rubriek over 1,45 meter met... (27-08-2021)
BRUSSEL – Er zit nog altijd geen sleet op de ondertussen zeventienjarige bruine hengst Carambole (v. San Patrignano Cassini x Concerto II). Met... (27-08-2021)
VALKENSWAARD – Gerben Morsink maakte zaterdag indruk tijdens de tweede kwalificatie voor de Grote Prijs van de Longines Global Champions Tour in... (22-08-2021)
KRONENBERG – Eric ten Cate en Conor Drain (2x) noteerden dit weekend klasseringen in de top drie tijdens het CSI De Peelbergen, waar Willem onder... (22-08-2021)