MET MADISON IN RUBRIEK OVER 1,45 METER BIJ JUMPING INDOOR MAASTRICHT

Annelies Vorsselmans keurig derde

MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor Maastricht.

Met haar pas achtjarige bruine merrie Madison (v. Indoctro) gaf ze ruim twee seconden toe op winnaar Harrie Smolders met zijn elf jaar oude schimmelmerrie Une de l’Othain (c. Conterno Grande).

Gerco Schröder was net als een dag eerder met zijn zestienjarige schimmelruin Glock’s Cognac Champblanc goed voor een plek in de top tien in de hoofdrubriek van zaterdag. De Tubbergenaar werd als een van de dertien kandidaten voor de eindzege zevende na barrage op het parcours van 1,50 meter. Henk van de Pol was net als vrijdag de snelste foutloze deelnemer met zijn negenjarige belofte Looyman Z, de bruine ruin van Numero Uno.

Fabiënne Roelofsen
In de Big Tour van het CSI1 boekte Fabienne Roelofsen over 1,30 meter op tijd een vierde plaats met de elf jaar oude vosmerrie Dolce Vita (v. Vigaro). Ze werd ook nog eens vijfde met de achtjarige bruine ruin Canto Bruno (v. Cantablaco). De amazone verwees daarmee de alweer foutloze Jan Schuttert met de achtjarige bruine ruin Good Farming HS (v. Carrera VDL naar de zevende stek. Madée Schuttenbeld werd tiende met de achtjarige bruine ruin George ZG (v. Clinton). De Belg Antony Philippaerts boekte een dubbele zege door met All Right du Genet eerste en met Ziggi van de Kattenvennen Z tweede te worden.

Madée Schuttenbeld tenslotte reed met haar zesjarige vosruin Nikias v. Bisschop ook naar de zevende positie in de rubriek over 1,20 meter op tijd. Ze was wel ruim negen seconden langzamer dan landgenote Emmea Bocken, die met de vosmerrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de zege greep.

Zie ook www.jumpingindoormaastricht.nl

Foto Annelies Vorsselmans © Kiek4Fun

 

Meer Springen

LIER – Jeroen Dubbeldam was zowel vrijdag als zaterdag dichtbij een zege in het hippisch centrum De Azelhof tijdens het CSI2 in het Belgische Lier. (24-01-2021)
LIER – Steven Veldhuis reed donderdag drie keer de top tien binnen bij het concours van De Azelhof in het Belgische Lier. (22-01-2021)
SALZBURG – Hessel Hoekstra voltooide zaterdag tijdens het Amadeus Indoor in het Oostenrijkse Salzburg zijn trilogie. De eerste prijs in de finale van... (18-01-2021)
SALZBURG – Remco Been kwam vrijdag precies een halve seconde te laat door de finish om de hoofdrubriek van de dag voor zich op te kunnen eisen... (16-01-2021)
OPGLABBEEK - Willem Greve heeft ook in het tweede weekend van het nieuwjaarconcours in het Belgische Opglabbeek alweer een zege te pakken. De... (15-01-2021)
ERMELO - De Stichting Nederlands Olympiade Paard (NOP) is er ook voor komend jaar, tot aan de Olympische Spelen van Tokio, in geslaagd diverse... (30-12-2020)
LIER – Hessel Hoekstra (op archieffoto) was zowel woensdag als donderdag dichtbij een overwinning tijdens het CSI in het Belgische Lier. Op beide... (18-12-2020)
OPGLABBEEK – Remco Been heeft het naar zijn zin in het Belgische Opglabbeek. Na een dubbele zege op donderdag bij de jonge paarden sloeg hij vrijdag... (11-12-2020)
LIER – Jeroen Dubbeldam was zondag dichtbij de zege in de Grote Prijs van het CSI2 over 1,45 meter in Lier. Met zijn twaalfjarige bruine ruin Oak... (22-11-2020)
OPGLABBEEK – Meike Zwartjens kan terugkijken op een sportief zeer geslaagd weekend in het Belgische Opglabbeek. De jonge amazone uit Raalte reed... (16-11-2020)
SAASVELD – Ook de strijd om de Twente Cup voor springruiters wordt dit jaar niet voortgezet. De twee resterende wedstrijden voor de voorselectie in... (03-11-2020)
OPGLABBEEK – Jeroen Dubbeldam eindigde zondag als derde in de Grote Prijs van het CSI3 Opglabbeek. (01-11-2020)
OPGLABBEEK -  Lucas Porter was zaterdag iedereen de baas in de rubriek over 1,40 meter op tijd tijdens het CSI in het Belgische Opglabbeek. (01-11-2020)
OLDENBURG – Gerco Schröder boekte vrijdag een fraaie zege tijdens het CSI in het Duitse Oldenburg. De Tubbergenaar was de sterkste in de toprubriek... (30-10-2020)
MICHALOWICE – Sander Geerink presteerde afgelopen week prima in de derde en laatste week tijdens het internationale concours hippique in het Poolse... (18-10-2020)
WIERDEN – De 43ste editie van Indoor Wierden gaat niet door. De organiserende vereniging Eschruiters heeft dit zaterdag besloten vanwege het... (18-10-2020)
IJSSELMUIDEN – Conor Drain legde zaterdag beslag op de tweede plaats in de Grote Prijs van IIsselmuiden. Met Dialetto moest hij op het parcours over... (11-10-2020)
ENSCHEDE – Meer dan ooit is de paardensport voor Marjolein Heuvelmans een hobby, waarin ze ontspanning vindt als uitlaatklep voor haar dagelijkse... (09-10-2020)
OLIVA – Willem Greve legde vrijdag met zijn tienjarige donkere ruin Faro (v. Calvaro FC) beslag op een keurige derde plaats in de rubriek met twee... (09-10-2020)
SAASVELD – Als de uitslagen van het springen in de Ankerhal te Saasveld (SAS) van woensdag een voorteken zijn, kunnen liefhebbers van de paardenport... (08-10-2020)