MET MADISON IN RUBRIEK OVER 1,45 METER BIJ JUMPING INDOOR MAASTRICHT

Annelies Vorsselmans keurig derde

MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor Maastricht.

Met haar pas achtjarige bruine merrie Madison (v. Indoctro) gaf ze ruim twee seconden toe op winnaar Harrie Smolders met zijn elf jaar oude schimmelmerrie Une de l’Othain (c. Conterno Grande).

Gerco Schröder was net als een dag eerder met zijn zestienjarige schimmelruin Glock’s Cognac Champblanc goed voor een plek in de top tien in de hoofdrubriek van zaterdag. De Tubbergenaar werd als een van de dertien kandidaten voor de eindzege zevende na barrage op het parcours van 1,50 meter. Henk van de Pol was net als vrijdag de snelste foutloze deelnemer met zijn negenjarige belofte Looyman Z, de bruine ruin van Numero Uno.

Fabiënne Roelofsen
In de Big Tour van het CSI1 boekte Fabienne Roelofsen over 1,30 meter op tijd een vierde plaats met de elf jaar oude vosmerrie Dolce Vita (v. Vigaro). Ze werd ook nog eens vijfde met de achtjarige bruine ruin Canto Bruno (v. Cantablaco). De amazone verwees daarmee de alweer foutloze Jan Schuttert met de achtjarige bruine ruin Good Farming HS (v. Carrera VDL naar de zevende stek. Madée Schuttenbeld werd tiende met de achtjarige bruine ruin George ZG (v. Clinton). De Belg Antony Philippaerts boekte een dubbele zege door met All Right du Genet eerste en met Ziggi van de Kattenvennen Z tweede te worden.

Madée Schuttenbeld tenslotte reed met haar zesjarige vosruin Nikias v. Bisschop ook naar de zevende positie in de rubriek over 1,20 meter op tijd. Ze was wel ruim negen seconden langzamer dan landgenote Emmea Bocken, die met de vosmerrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de zege greep.

Zie ook www.jumpingindoormaastricht.nl

Foto Annelies Vorsselmans © Kiek4Fun

 

Meer Springen

KRONENBERG – Willem Greve en Jeroen Dubbeldam nestelden zich vrijdag dankzij opnieuw een foutloze rit keurig in de kopgroep tijdens de strijd om het... (07-08-2020)
KRONENBERG – Amber van Marle en Madee Schuttenbeld beleefden een prima tweede dag van de strijd om het NK springen voor junioren. Door foutloze... (07-08-2020)
KRONENBERG- Het lijkt bijna een gewoonte van hem te worden: Gerben Morsink begon donderdag net als in voorgaande jaren prima aan de strijd om het... (06-08-2020)
ERMELO - De begin oktober geplande finale van de Longines FEI Nations Cup™ gaat vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus niet door. Dat besluit... (06-08-2020)
BONHEIDEN – Willem Greve sloot zondag de Grote Prijs van het CSI2 Bonheiden af op de tiende plaats. (02-08-2020)
WIERDEN – Het CSI2 Outdoor Wierden krijgt toch twee rubrieken, die meetellen voor de Longines FEI Ranking. De organisatie is erin geslaagd voldoende... (29-07-2020)
KRONENBERG/LIER - De beste regionale klassering tijdens de eerste springweek van de Summer Tour op De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg kwam dit... (26-07-2020)
KRONENBERG – Met twee vierde plaatsen en een negende positie begon Eric ten Cate (op archieffoto) donderdag prima aan de Summer Tour van het CSI De... (23-07-2020)
OPGLABBEEK – Regionale ruiters weerden zich afgelopen weekend verdienstelijk tijdens het concours op het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek. (20-07-2020)
DIEPENHEIM – My Relander (foto) vertolkte dinsdag de hoofdrol in wat je met een beetje fantasie een thuiswedstrijd voor de voor Estland uitkomende... (15-07-2020)
ALMELO – Bas van der Aa kan terugkijken op een geslaagd weekend. De Albergenaar deed zaterdag een forse greep in de prijzenpot tijdens het concours... (13-07-2020)
WIERDEN – Het kost Sander Geerink ogenschijnlijk niet of nauwelijks moeite om zijn paarden tijdens de coronacrisis prima in vorm te houden. De ruiter... (08-07-2020)
CIEKOCINKO - Fabienne Roelofsen leverde donderdag een puike prestatie tijdens de Baltica Spring Tour in het Poolse Ciekocinko Met haar negenjarige... (02-07-2020)
WIERDEN –Met een vertraging van tien weken worden het Dutch Youngster Festival (DYF) en Outdoor Wierden 2020 alsnog verreden. (01-07-2020)
CIEKOCINKO – Remco Been reed de afgelopen dagen prima vooraan mee tijdens de Baltica Spring Tour in het Poolse Ciekocinko. Het leverde de Wierdenaar... (29-06-2020)
GEESTEREN – Het Erve Maathuis in Geesteren was dit weekend drie dagen lang het domein van de springruiters. PSV Sint Joris bood er de gelegenheid... (28-06-2020)
ERMELO - Met de versoepeling van de coronamaatregelen is er ook ruimte gekomen om het Nederlands kampioenschap voor de springruiters alsnog te laten... (26-06-2020)
ERMELO - Met de versoepeling van de coronamaatregelen is er ook ruimte gekomen om het Nederlands kampioenschap voor de springruiters alsnog te laten... (26-06-2020)
ESSEN – Gerben Morsink liet afgelopen weekend een prima indruk achter tijdens het concours op de terreinen van het Gestut Sprehe in Essen-Herbergen. (22-06-2020)
BEERZE – Anne-Liza Makkinga heeft haar veelbelovende negenjarige donkerbruine ruin Go For it B (v. Eldorado van de Zeshoek TN x Faldo) verkocht aan... (11-06-2020)