MET MADISON IN RUBRIEK OVER 1,45 METER BIJ JUMPING INDOOR MAASTRICHT

Annelies Vorsselmans keurig derde

MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor Maastricht.

Met haar pas achtjarige bruine merrie Madison (v. Indoctro) gaf ze ruim twee seconden toe op winnaar Harrie Smolders met zijn elf jaar oude schimmelmerrie Une de l’Othain (c. Conterno Grande).

Gerco Schröder was net als een dag eerder met zijn zestienjarige schimmelruin Glock’s Cognac Champblanc goed voor een plek in de top tien in de hoofdrubriek van zaterdag. De Tubbergenaar werd als een van de dertien kandidaten voor de eindzege zevende na barrage op het parcours van 1,50 meter. Henk van de Pol was net als vrijdag de snelste foutloze deelnemer met zijn negenjarige belofte Looyman Z, de bruine ruin van Numero Uno.

Fabiënne Roelofsen
In de Big Tour van het CSI1 boekte Fabienne Roelofsen over 1,30 meter op tijd een vierde plaats met de elf jaar oude vosmerrie Dolce Vita (v. Vigaro). Ze werd ook nog eens vijfde met de achtjarige bruine ruin Canto Bruno (v. Cantablaco). De amazone verwees daarmee de alweer foutloze Jan Schuttert met de achtjarige bruine ruin Good Farming HS (v. Carrera VDL naar de zevende stek. Madée Schuttenbeld werd tiende met de achtjarige bruine ruin George ZG (v. Clinton). De Belg Antony Philippaerts boekte een dubbele zege door met All Right du Genet eerste en met Ziggi van de Kattenvennen Z tweede te worden.

Madée Schuttenbeld tenslotte reed met haar zesjarige vosruin Nikias v. Bisschop ook naar de zevende positie in de rubriek over 1,20 meter op tijd. Ze was wel ruim negen seconden langzamer dan landgenote Emmea Bocken, die met de vosmerrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de zege greep.

Zie ook www.jumpingindoormaastricht.nl

Foto Annelies Vorsselmans © Kiek4Fun

 

Meer Springen

AMSTERDAM – Jeroen Dubbeldam legde zondag tijdens Jumping Amsterdam met Oak Grove’s Carlyle beslag op de zevende plaats in de wedstrijd voor de... (26-01-2020)
AMSTERDAM – Elike Morsink boekte zaterdag in de Amsterdamse RAI een ‘koninklijke’ zege. Gadegeslagen door onder anderen Prinses Beatrix (op bovenste... (26-01-2020)
AMSTERDAM – Gerco Schröder kende een prima eerste dag van het internationale springprogramma tijdens Jumping Amsterdam. De Tubbergenaar eindigde... (25-01-2020)
AMSTERDAM – Op de eerste dag van Jumping Amsterdam kwamen donderdag vier Twentse deelnemers in actie. Van het kwartet bracht Manon Damhuis het er het... (23-01-2020)
SAASVELD – Sander Geerink (op archieffoto) en Frank Buitenhuis schreven woensdag tijdens SAS Saasveld de rubrieken in de hoogste klassen op hun naam... (23-01-2020)
KRONENBERG – Gerco Schröder eindigde zondag als vierde in de Grote Prijs tijdens het CSI2 De Peelbergen. Met Glock’s Dobelensky (v. Cornet Obolensky... (19-01-2020)
SAASVELD – Frank Buitenhuis stond woensdag op eenzame hoogte tijdens de eerste editie van SAS in Saasveld. De 36-jarige ruiter uit Holten won liefst... (18-01-2020)
GEESTEREN – Tijdens de 46ste editie van het CSIO Twente, van woensdag 1 tot en met zondag 5 juli op Erve Maathuis in Geesteren, staat een van de... (14-01-2020)
OPGLABBEEK – Conor Drain boekte zaterdag een fraaie zege tijdens het CSI2 in het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek. Met zijn tienjarige... (13-01-2020)
ALMELO – Op 58-jarige leeftijd is donderdag in Almelo Tonny Haselbekke volkomen onverwacht overleden. (13-01-2020)
SAASVELD – Jarno Hesselink was zondag met Fhera op snelheid een maatje te groot voor de concurrentie in de klasse ZZ tijdens de strijd om de... (12-01-2020)
ZUIDBROEK – Hendrik Jan Schuttert en Remco Been slaagden er zaterdagavond niet in de hoofdprijs te bemachtigen in de strijd om de Grote Prijs van het... (11-01-2020)
MEEUWEN – Frank Schuttert moet het na een jaar weer stellen zonder de elfjarige donkerbruine hengst Queensland E (v. Quickfire de Feran x Socrate de... (11-01-2020)
ZUIDBROEK – Met een minimale voorsprong van éénhonderdste seconde pakte Willem Greve vrijdag met Gogo de zege in de rubriek over 1,40 meter met... (11-01-2020)
ZUIDBROEK – Eric ten Cate legde donderdag tijdens het CSI2 IICH Groningen in Zuidbroek beslag op de tweede plaats in de rubriek over 1,35 meter op... (10-01-2020)
ALBERGEN – Hij deed al jaren mee aan de strijd om het open nationaal kampioenschap voor veteranen. Maar meer dan een tweede plaats, een jaar of... (07-01-2020)
DE LUTTE – Voor Gert-Jan Bruggink is het nieuwe jaar aanzienlijk beter begonnen dan het vorige. Precies een jaar nadat hij bij een val van een jong... (05-01-2020)
VRAGENDER – Het nieuwe jaar is amper begonnen of Vincent Geerink heeft al een mooie primeur binnen. In Vragender schreef hij zaterdag voor het eerst... (05-01-2020)
MARIENHEEM – Steven Veldhuis kende een prima jaarafsluiting tijdens de Sallandse Ruiterdagen in Marienheem. Op de slotdag van het evenement won hij... (02-01-2020)
MARIENHEEM – Ellen Zwijnenberg mocht zich vrijdagavond laten huldigen als winnares van de nationale rubriek over 1,40 meter tijdens de Sallandse... (28-12-2019)