MET MADISON IN RUBRIEK OVER 1,45 METER BIJ JUMPING INDOOR MAASTRICHT

Annelies Vorsselmans keurig derde

MAASTRICHT – Annelies Vorsselmans reed zaterdag naar een keurige derde plek in de rubriek progressief springen tijdens het CSI4 Jumping Indoor Maastricht.

Met haar pas achtjarige bruine merrie Madison (v. Indoctro) gaf ze ruim twee seconden toe op winnaar Harrie Smolders met zijn elf jaar oude schimmelmerrie Une de l’Othain (c. Conterno Grande).

Gerco Schröder was net als een dag eerder met zijn zestienjarige schimmelruin Glock’s Cognac Champblanc goed voor een plek in de top tien in de hoofdrubriek van zaterdag. De Tubbergenaar werd als een van de dertien kandidaten voor de eindzege zevende na barrage op het parcours van 1,50 meter. Henk van de Pol was net als vrijdag de snelste foutloze deelnemer met zijn negenjarige belofte Looyman Z, de bruine ruin van Numero Uno.

Fabiënne Roelofsen
In de Big Tour van het CSI1 boekte Fabienne Roelofsen over 1,30 meter op tijd een vierde plaats met de elf jaar oude vosmerrie Dolce Vita (v. Vigaro). Ze werd ook nog eens vijfde met de achtjarige bruine ruin Canto Bruno (v. Cantablaco). De amazone verwees daarmee de alweer foutloze Jan Schuttert met de achtjarige bruine ruin Good Farming HS (v. Carrera VDL naar de zevende stek. Madée Schuttenbeld werd tiende met de achtjarige bruine ruin George ZG (v. Clinton). De Belg Antony Philippaerts boekte een dubbele zege door met All Right du Genet eerste en met Ziggi van de Kattenvennen Z tweede te worden.

Madée Schuttenbeld tenslotte reed met haar zesjarige vosruin Nikias v. Bisschop ook naar de zevende positie in de rubriek over 1,20 meter op tijd. Ze was wel ruim negen seconden langzamer dan landgenote Emmea Bocken, die met de vosmerrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de zege greep.

Zie ook www.jumpingindoormaastricht.nl

Foto Annelies Vorsselmans © Kiek4Fun

 

Meer Springen

OLDENZAAL - Paardrijden voor het goede doel. Dat is een perfecte combinatie tussen plezier en iets voor een ander betekenen. De organisatie van  het... (11-12-2019)
SAASVELD – Bas van der Aa heeft net als in 2017 de Equifirst Twente Cup veroverd. In Saasveld hield de ruiter uit Albergen zaterdag met Haraminka de... (08-12-2019)
SAASVELD – Mart IJland was zaterdag als eerste de beste in de strijd om de Equifirst Twente Cup in de klasse M. Met Issey (v. Dexter R) moest de... (07-12-2019)
SAASVELD - Voorafgaande aan de strijd om de Equifirst Twente Cup in de klasse Z/ZZ reden de ponyruiters zaterdag hun wedstrijden om de begeerde... (07-12-2019)
SAASVELD – De Equifirst Twente Cup in de klassen Z en ZZ in handicap komt zaterdagavond in andere handen. Titelhoudster Veronique Morsink ontbreekt... (07-12-2019)
SAASVELD – Met vier combinaties op een totaal van zeven waren de Twentse ruiters vrijdagavond in de meerderheid in de barrage tijdens de Grote Prijs... (06-12-2019)
VRAGENDER - Met de finaledag nog te gaan is Thiago Ribas da Costa nu al de man van het internationaal concours Jumping De Achterhoek. in Vragender.... (01-12-2019)
VRAGENDER – Ook Willem Greve (foto) slaagde er vrijdag niet in de Braziliaan Thiago Ribas da Costa van weer een superieure overwinning af te houden... (30-11-2019)
VRAGENDER – Remco Been was donderdag de beste Twentenaar in de belangrijkste rubriek van het CSI2 Jumping De Achterhoek. De Wierdenaar eindigde met... (28-11-2019)
VRAGENDER – Steven Veldhuis moest woensdag tijdens CSI2 Jumping De Achterhoek in de rubriek over 1,35 meter op tijd alleen zijn meerdere erkennen in... (28-11-2019)
MÜNCHEN – De vier deelnemers uit Weerselo tijdens CSI4 Indoor München kwamen allemaal met minimaal één klassering in de top tien thuis. (25-11-2019)
VRAGENDER – Sven Peters (foto boven) legde zaterdag beslag op de vijfde plaats in de Grote Prijs voor deelnemers tot 25 jaar over 1,45 meter tijdens... (25-11-2019)
KROONENBERG – Wilton Porter (op archieffoto) greep zondag de hoofdprijs in de afsluitende rubriek van de eerste week van het concours hippique in... (17-11-2019)
AMBT DELDEN – Steven Veldhuis zou zaterdag eigenlijk naar manage De Hoffmeijer gaan om naar de verrichtingen van onder anderen zijn zoon Stef te... (11-11-2019)
MAASTRICHT – Frank Schuttert hield zondag het hoofd koel en hanteerde een zo strak tempo, dat niemand van de concurrentie hem de baas bleef in de... (10-11-2019)
MAASTRICHT – Gerco Schröder legde vrijdagavond met zijn zestienjarige schimmelruin Cognac Champblanc (v. Clearway) beslag op de zesde plaats in de... (09-11-2019)
ENSCHEDE – Jeroen Dubbeldam was vorige week de hoofdpersoon tijdens de eerste editie van het Twents Theatercollege in de Kleine Willem in Enschede.... (07-11-2019)
WIERDEN – Na zijn winst in de finale van de Medium Tour op vrijdag pakte Remco Been zaterdagavond ook de Grote Prijs tijdens CSI2 Indoor Wierden.   (03-11-2019)
WIERDEN – Remco Been bevestigde vrijdag zijn glanzende vorm van de laatste weken. Minder dan twee weken na zijn fraaie triomf op Holland van de... (01-11-2019)
WIERDEN – Bas van der Aa (op archieffoto) tekende donderdag voor een van de twee Nederlandse zeges tijdens Indoor Wierden. (31-10-2019)