Enjoy the Ride bij Hazelhorst

Den Ham - Manege De Hazelhorst heeft voor zondag 2 oktober een Enjoy the Ride-buiten georganiseerd, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra).De Enjoy the Ride-buitenritten staan geheel in het teken van Pink Ribbon. Deelnemers kunnen zich per gereden kilometer laten sponsoren en steunen hiermee de strijd tegen borstkanker.

De opbrengst van deze ‘Pink Ride’ actie gaat volledig naar het goede doel. Voor de buitenrit op 2 oktober zijn twee prachtige routes uitgezet van 15 en 25 kilometer. Deelnemers rijden door de mooie bossen van het Eerder Achterbroek en over de prachtige Lemelerberg. Deelnemers met een eigen paard kunnen op eigen gelegenheid, alleen of in gezelschap, de uitgestippelde route afleggen. Wie geen eigen paard heeft, kan onder begeleiding van een instructeur van De Hazelhorst de buitenrit van circa twee uur meerijden [vol=vol]. Naderhand wordt er op De Hazelhorst een lunch geserveerd.

Deelnemers kunnen zich voor deze ‘Pink Ride’-rit inschrijven op www.enjoytheride.nl. Na inschrijving ontvangt elke deelnemer een Pink Ride T-shirt en een sponsorformulier.

Manege De Hazelhorst in De Ham (Overijssel) is een vier sterren FNRS-manege, die tevens ruiterkampen organiseert tijdens elke vakantie en een succesvolle sportpaardenfokkerij heeft. De ruime accommodatie heeft onder meer twee binnenmaneges, een buitenmanege, een springbak en een ruime, gezellige kantine. De Hazelhorst ligt tussen Den Ham en Ommen, in de mooiste bossen van Overijssel. Het paardensportbedrijf is een KNHS Talenten Trainings Centrum [TTC], een door de KNHS erkend opleidingscentrum voor jonge talenten in de hippische sport. 

Enjoy the Ride is een initiatief van de KNHS en is er voor iedereen die van buiten rijden met paarden houdt. Digitale ruiter- en menroutes, routekaarten, interessante tips en georganiseerde ritten zijn te vinden op www.enjoytheride.nl. Hier kan men ook gratis lid worden van de Enjoy the Ride Club met extra voordelen voor de recreatieve paardensporter. Enjoy the Ride wordt ondersteund door Rabobank.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.hazelhorst.nl

Meer Algemeen

MARKELO – De acties van Manege Snorrewind Markelo, dat al een aantal jaren geld inzamelt voor Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom Kinderkanker... (02-01-2019)
Een boeiend paardensportjaar is verleden tijd, een interessant 2019 ligt voor ons. Graag staan we ook in dit nieuwe jaar weer voor u klaar met... (01-01-2019)
Test (27-12-2018)
Het CSI Twente en Military Boekelo-Enschede hebben zich bij de internationale paardensportbond FEI samen kandidaat gesteld voor de organisatie van de... (05-12-2018)
ERMELO – Harry de Ruyter heeft besloten te stoppen met zijn werkzaamheden als bondscoach menen bij de twee- en vierspan paarden. De Ruyter was sinds... (14-11-2018)
ENSCHEDE – Het Twentsch Polo Event moet zijn weg in Twente nog vinden. De vernieuwde opzet, waarbij voor het eerst ook nadrukkelijk op de komst van... (16-09-2018)
ENSCHEDE – Hippisch Centrum Holzik Stables aan de Allemandsveldweg 150 in Enschede is op zaterdag 15 september van 13.00 tot 19.00 uur voor het... (02-09-2018)
TUBBERGEN - Inmiddels volgens traditie staat Tubbergen de laatste week van de bouwvakvakantie in het teken van de Schröder Masterclass. Wat negentien... (15-08-2018)
OOTMARSUM – De Bergruiters uit Ootmarsum werden dit jaar belast met het organiseren van de Galoppade 2018, waarbij het gaat om de provinciale titels... (29-07-2018)
ERMELO – De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond heeft voor het NK Dressuur op het KNHS Hippisch Centrum een ‘hitterooster’ ingesteld. (27-07-2018)
MARKELO - Ruiter en instructeur Johan Bronsvoort begon op 14 juli 1968 op zijn gemengde boerenbedrijf in Markelo met het geven van paardrijlessen en... (10-07-2018)
MARKELO - Bij manege Snorrewind in Markelo staat dit weekend alles weer in het teken van de Snorrewindse Paardendagen, een groot meerdaags landelijk... (06-07-2018)
RIJSSEN – Het was vrijdagavond feest bij De Oosterhoffruiters in Rijssen. Na afloop van de wedstrijden nam de vereniging officieel de nieuwe... (30-06-2018)
DIEPENHEIM - PSV Diepenheim nam dinsdagavond, ruim een halfjaar nadat de piste werd aangelegd, officieel haar nieuwe eb- en vloed zandbodem in... (16-05-2018)
De aftredende bestuursleden Charlotte Steenbeeke uit Oldenzaal en Heike Spenkelink uit Losser zijn tijdens de ledenvergadering van de Kring Twente... (11-04-2018)
HENGELO – In zijn woning in Hengelo is op Eerste Paasdag Albert Prins op 87-jarige leeftijd in zijn slaap overleden. Prins was sinds het begin van de... (04-04-2018)
GEESTEREN - Wim en Marita Wielheesen dragen per 1 mei hun onderneming Horsefriend Products BV in Geesteren over aan Marcel Slomp en Angelique Kunst. (03-04-2018)
BORNE – De negentienjarige Lauren Spikkert uit Borne beleefde eind vorige week de primeur als eerste medewerker paardensport en paardenhouderij met... (19-03-2018)
LONNEKER – Derdejaars studenten van de opleiding paardenhouderij aan het AOC Oost in Enschede hadden voor hun netwerkbijeenkomst van maandagavond een... (14-03-2018)
Na bijna veertig jaar actief te zijn geweest als teamveterinair heeft Jan Greve besloten dat het genoeg is geweest. Afgelopen jaren was Greve actief... (17-01-2018)