Steven Veldhuis

Adres:
Geurtsweg 8
Postcode:
7482 RN
Plaats:
Haaksbergen
Telefoon:
074-367 66 89

Stal Veldhuis is gelegen in het buitengebied tussen Hengelo en Haaksbergen. Paarden krijgen er alle ruimte, dankzij de vele hectares weiland pal naast de accommodatie. Stal Veldhuis is gespecialiseerd in het professioneel opleiden van paarden, gericht op de springsport. Ook advisering en bemiddeling bij de handel is een belangrijk bedrijfsonderdeel. Bovendien biedt de stal de mogelijkheid aan jonge, talentvolle ruiters om lessen te volgen.
Steven zelf volgt ook nog wekelijks lessen om scherp te blijven en optimaal te presteren voor de klant én de sport.

Stal Veldhuis is gespecialiseerd in het opleiden en/of corrigeren van talentvolle springpaarden. En dat al jaren met veel succes. Dat kan in de buitenlucht, maar bij slecht weer ook in de ruime, moderne trainingshal. Stal Veldhuis heeft eveneens de beschikking over een professionele trainingsmolen. De paarden worden dagelijks dressuurmatig getraind. Ze worden desgewenst in wedstrijden uitgebracht op alle mogelijke niveaus, ook internationaal. De paarden in opleiding worden op perfecte wijze medisch begeleid.

De klant krijgt te allen tijde een eerlijke en objectieve beoordeling over zijn of haar paard. Op basis hiervan wordt samen met de klant een reëel plan van aanpak opgesteld.